.

Puzzel aan onze Toekomst van het Boschstraatkwartier!

Leuk dat u geïnteresseerd bent in de toekomst van het Boschstraatkwartier! Zoals u misschien al is opgevallen zijn er verschillende projecten geweest om de wijk te vergroenen en te verbeteren. Dit initiatief wordt op dit moment doorgezet door actieve buren in het Buurtnetwerk Boschstraatkwartier. Maar om het initiatief in de hele wijk te laten slagen is ook uw hulp nodig! Zo kunt u samen met uw buren de wijk een nóg stukje mooier maken. In deze vragenlijst kan u uw ideeën voor de buurt laten horen.


Daarnaast wordt er donderdagavond 20 juni in het buurthuis een workshop georganiseerd om samen na te denken over de toekomst van het Boschstraatkwartier. Deze workshop wordt georganiseerd door het Buurtnetwerk Boschstraatkwartier in samenwerking met een groep Wageningse studenten die het initiatief extra ondersteuning biedt.


Alvast bedankt voor het invullen van de enquete!

Beveiligd
Puzzel aan onze Toekomst van het Boschstraatkwartier!

Hoe ziet u uw wijk in de toekomst voor? 


Onderaan deze vraag vindt u twee opties om een deel van de buurt te verbeteren. Selecteer de optie die u het meest aanspreekt.

1

Groen in het boschstraatkwartier

Kies één afbeeldingsantwoord
2

Mobiliteit in de buurt

Kies één afbeeldingsantwoord
3

Recreëren in het Boschstraatkwartier

Kies één afbeeldingsantwoord
Puzzel aan onze Toekomst van het Boschstraatkwartier!

Meedoen aan de toekomst van het Boschstraatkwartier?

4

Samenwerken aan de toekomst van de buurt kan op verschillende manieren. Onderaan vindt u een lijst met suggesties. Selecteer de optie die u het meest aanspreekt. U kunt ook meerdere opties selecteren of uw eigen idee toevoegen.

5

In de komende tijd zullen onderstaande activiteiten worden georganiseerd. Wilt u meedoen aan een van de onderstaande opties? Selecteer de optie die u het meest aanspreekt. U kunt ook meerdere opties selecteren of zelf een antwoord toevoegen

Kies één of meer antwoorden
6

Heeft u in de vorige vraag laten weten dat u mee wilt doen aan de workshop, uw mening willen delen in een interview of op de hoogte worden gehouden van dit initiatief? Laat hier dan uw e-mailadres achter!

Schrijf een e-mail in het juiste formaat
Puzzel aan onze Toekomst van het Boschstraatkwartier!

Bedankt voor het invullen van de enquete!


Heeft u zelf nog vragen of ideeën? Stuur deze dan naar jim.allen555@gmail.com


Voor updates kunt u de facebook pagina (Boschstraatkwartier Maastricht) en het instagram account (@Boschstraatkwartier) volgen

We zien u graag op de workshop donderdagavond 20 juni!