.

leerling enquête stage

Geachte Heer / Mevrouw, neem alstublieft een paar minuten tijd om de volgende enquête in te vullen.

Beveiligd
enquête meneer Voncken
1

In welke klas zit je?

Kies één of meer antwoorden
2

1. Ik heb het gevoel dat meneer Voncken interesse in mij toont. Denk hierbij aan een praatje maken, enthousiast reageren, vragen naar interesses, doorvragen, etc.

Kies één of meer antwoorden
3

2. Ik vind dat meneer Voncken mij op een correcte manier aanspreekt en behandeld. Ik voel mij gerespecteerd. Denk hierbij aan vriendelijkheid, complimenten geven, corrigeren van niet wenselijk gedrag, aangeven van grenzen en verwachtingen, etc.

Kies één of meer antwoorden
4

3. Tijdens de lessen van meneer Voncken is er een positieve sfeer in de klas. Denk hierbij aan hoe veilig jij je voelt om iets te zeggen in de klas, complimenten geven, corrigeren van ongewenst gedrag, hoe vrolijk meneer Voncken voor de klas staat, etc.

Kies één of meer antwoorden
5

4. Meneer Voncken geeft duidelijk aan wat hij van je verwacht in de les. Denk hierbij aan het vertellen welk gedrag hij wil zien, hoe er gewerkt moet worden en wat je moet doen.

Kies één of meer antwoorden
6

5. Ik vind dat meneer Voncken duidelijke uitleg geeft. Denk hierbij aan: gaat de uitleg niet te snel/langzaam, is het overzichtelijk, op niveau, begrijp je de uitleg goed, ondersteunende plaatjes, vertelt hij goed, is de uitleg fijn om naar te luisteren, etc.

Kies één of meer antwoorden
7

6. Meneer Voncken geeft leuke en/of interessante lessen. Denk hierbij aan: wordt de uitleg leuk gegeven, hoe vind je de opdrachten, vind je het nuttig wat je leert, vind je het interessant, etc.

Kies één of meer antwoorden
8

7. Als je bij de vorige vragen "nee" of "een beetje" hebt ingevuld, benoem dan wat meneer Voncken kan doen om dit te verbeteren.

9

8. Hoe kan meneer Voncken jou motiveren voor haar lessen? Denk hierbij aan hoe hij ervoor kan zorgen dat jij zin hebt om naar zijn lessen te komen.

10

9. Denk je dat meneer Voncken een goede docent kan worden?

Kies één of meer antwoorden
11

10. Hoeveel sterren geef je de lessen van meneer Voncken over het algemeen?

12

heb je nog eventuele opmerkingen (tips/tops etc)?