Percepții ale Educației Online într-un grup de pe o rețea de socializare - Facebook

Percepțiile reprezintă modul în care o persoană interpretează și înțelege informațiile primite din mediul înconjurător. Ele reflectă modul în care individul organizează și atribuie semnificație stimulilor senzoriali, cum ar fi sunetele, imagini sau ideile. Percepțiile sunt subiective și pot varia considerabil de la o persoană la alta.


Percepțiile oamenilor cu privire la educația online, se referă la modul în care aceștia văd, înțeleg și evaluează experiențele lor cu educația online, precum și la opinii și atitudini față de această formă de învățare. Percepțiile pot influența deciziile, preferințele și nivelul de satisfacție al indivizilor în ceea ce privește educația online.


   Prezentul chestionar are drept scop cunoașterea PERCEPȚIILOR oamenilor cu privire la educația online, DE CE și-au format aceste percepții și CUM le-am putea schimba în cazul în care ele sunt defavorabile sau CUM le-am putea îmbunătăți (dacă ele sunt pozitive).  


Câteva precizări înainte de a începe:

Nu există răspunsuri corecte sau greșite.

 Răspunsurile dumneavoastră vor fi păstrate complet anonim, vor rămâne confidențiale și vor fi folosite în scop academic.

Este foarte important să fiți cât se poate de sincer.Începeți Chestionarul Acum