Powered by

Cognitieve doelen HB-klas

Beste docent,


In het tweede jaar van de studie pedagogische wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen is er een opdracht voor de academic learning communities, waarbij de studenten een vraagstuk van de praktijk krijgen en hier een onderzoek naar moeten doen. Het volgende onderzoek zal worden uitgevoerd door de volgende studenten: Eline Haandrikman, Fleur Meulendijks en Chantal Middelkamp.


Dit jaar zijn Nynke Obbink (directeur: De Zeester) en Sicco Schoonewille (directeur: De Triangel) namens scholengemeenschap Aves naar ons toegekomen met een vraagstuk over de HB-klas. In hun vraagstuk kwam naar voren dat er specifieke (cognitieve) doelen worden opgesteld voor hoogbegaafde leerlingen in de HB-klas.


Dit vinden wij een zeer mooi idee, maar het roept ook de vraag op in hoeverre deze doelen geïntegreerd worden in het reguliere onderwijs. Om hier een beter beeld van te krijgen, hebben wij de volgende vragenlijst opgesteld. Deze vragenlijst zal ongeveer 5 minuten duren om in te vullen. Wij hopen met deze vragenlijst een goed beeld te krijgen van hoe de doelen van de HB-klas worden meegenomen naar het reguliere onderwijs. 


Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023