Gouda - ondernemerspeiling

Duurzaamheidsplatform Gouda, gemeente Gouda en De Verkeersonderneming hebben een duurzaam en bereikbaar Gouda voor ogen. Duurzame mobiliteit en bereikbaarheid spelen daarin een belangrijke rol. Wij zijn benieuwd hoeveel u als werkgever/ondernemer met deze onderwerpen te maken heeft, wat uw visie op duurzame mobiliteit is en of u misschien knelpunten ten aanzien van deze onderwerpen ervaart. Wij vragen u daarom onderstaande vragenlijst in te vullen. Wij kunnen u daardoor nog veel beter van dienst zijn en mogelijk ondersteunen daar waar nodig.

De vragenlijst bestaat uit twee delen. Het invullen van het eerste deel van deze vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. Het invullen van het tweede deel van deze vragenlijst kost nog eens ongeveer 5-10 minuten.

Duurzaamheidsplatform Gouda is het ondernemersplatform in Gouda dat duurzaamheidskansen wil versnellen door in samenwerking met en tussen ondernemers/werkgevers collectieve duurzaamheidsinitiatieven te realiseren.

De Verkeersonderneming is een samenwerkingsverband van gemeenten (waaronder Gouda en Rotterdam), Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam.

Wanneer bij een vraag een asteriks (*) verschijnt, is de vraag verplicht in te vullen.

Hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst!

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023