Bodijn / Van 't Wout

Beste Collega's,


Jullie mening en inzichten zijn van onschatbare waarde voor ons bedrijf en de toekomstige groei ervan. We streven er voortdurend naar om onze bedrijfsvoering te optimaliseren en ons nieuwe pand tot een efficiënte en inspirerende werkplek te maken. Jullie feedback is daarbij cruciaal. Daarom nodigen we jullie uit om deze enquête in te vullen.


Deze enquête is verdeeld in verschillende secties en richt zich op verschillende aspecten van onze bedrijfsvoering en het nieuwe pand. We willen graag weten van jullie waar er ruimte is voor verbetering. Jullie eerlijke en constructieve feedback is van onschatbare waarde voor het management en zal bijdragen aan het vormgeven van onze toekomstige beslissingen.


Jouw deelname aan deze enquête is vrijwillig en alle reacties zijn anoniem. We moedigen je aan om openhartig te zijn en alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De enquête neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag.

Dank je wel voor je deelname en je bijdrage aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering en werkomgeving. Samen streven we ernaar om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023