Powered by

Fenntarthatósági Témahét 2022. pedagógus kérdőív

Tisztelt Pedagógus!

 

Köszönjük, hogy részt vett a 2022. évi Fenntarthatósági Témahéten! Kérjük, szánjon néhány percet az alábbi kérdőív kitöltésére, melyben kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére a programsorozattal, illetve a fenntarthatósággal kapcsolatban.

 

A kutatás az Alapértékek Nonprofit Kft. és a PontVelem Nonprofit Kft. (Fenntarthatósági Témahét szervezője) szervezésében – Fenntarthatósági Témahét programvezető: Néder Katalin –, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Ember–Környezet Tranzakció Intézete – kutatásvezető: Varga Attila, habilitált egyetemi docens (varga.attila@ppk.elte.hu) – koordinálásával és szakmai vezetésével, valamint az UNESCO és más együttműködő partnerek részvételével zajlik. A kutatási program az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Kék Bolygó Alapítvány, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és az Összefogás az Alapjogokért Alapítvány támogatásával valósul meg.

 

A kérdőív kitöltése teljesen önkéntes és névtelen, és 12-15 percet vesz igénybe. Szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. A kérdőív kitöltése során nyert adatokat kóddal ellátva biztonságos számítógépen őrizzük kódolt formában, amelyhez a kutatókon kívül más nem jut hozzá. A kód alapján senki sem fogja tudni Önt beazonosítani.

 

A kérdőív kitöltése során megadott adatain statisztikai elemzéseket végzünk, az eredményeket kizárólag az adott kutatáshoz kapcsolódó tudományos tevékenységben használjuk fel. A kutatás eredményei a feldolgozásuk után nyilvánossá válnak, így Ön is megtekintheti majd azokat.

 

Kérjük, amennyiben egyetért a fenti feltételekkel, és hozzájárul a kutatásban való részvételhez, tegye meg az alábbi nyilatkozatot. Együttműködését előre is köszönjük!

Kérdőív elindítása