Stimați cetățeni ,


Suntem în căutarea părerii dumneavoastră cu privire la nevoile de consiliere etică în Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu. În acest sens, va rugăm să evaluati urmatoarele afirmatii despre aplicarea in institutia noastra a principiilor si normelor de conduita prevazute de OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Raspunsurile vor fi centralizate de catre consilierul de etica pentru a identifica vulnerabilitatile etice cu care ne confruntam.

Chestionarul este anonim si va fi completat individual prin bifarea raspunsului care reflecta opinia personala a respondentului.Rezultatele vor fi folosite doar in scopul imbunatatirii consilierii etice si a monitorizarii modului de aplicare si respectare a principiilor si normelor de conduita de catre functionarii publici din cadrul institutiei. Printr-un astfel de instrument, se sondeaza si perceptia cetatenilor cu privire la serviciile publice si momentul in care este nevoie sa intarim sistemele de control intern.

Vă rugăm să completați chestionarul cu sinceritate și în deplinătatea informațiilor.


Mentionam ca prezentul chestionar nu reprezinta o modalitate de transmitere a sesizarilor. 


Va multumim pentru contributia dumneavoastra și timpul acordat!Incepe chestionarul
Politica de confidențialitate | Este ușor să creați un chestionar gratuit | © Survio 2023