Powered by

VGS EDUCATION MÁR BUDAPESTEN IS!

Kedves Jelentkező,

Ezen rövid és gyors űrlap segítségével Magyarország egyik legelismertebb szaktekintélyének 3 NAPOS ALAP HAJVÁGÁS képzésére tudsz könnyen és gyorsan jelentkezni.

Tanulj Veress-Győri Sándortól, a London Covent Garden-i Sassoon szalon egykori kreatív igazgatójától, a Sassoon Academy oszlopos tagjától.

„A három napos alap hajvágó képzésünk magas szintű tudást biztosít, ahol a legmagasabb szinten elsajátíthatod a tökéletes hajvágási technikákat. Ismerd meg a vonal, graduáció és fokozatosság, illetve a három forma – kör, háromszög és négyzet –, világát. A formák és a technikák megértése segítséget nyújt a mindennapi munkában, hiszen egy tudatos hajvágást fog eredményezni.”

A képzés díja: 50.000 Ft/nap

A képzés tartalmazza: a képzés díját, ebéd a képzés helyszínén, első este közös éttermi vacsora

A képzés NEM tartalmazza: 2 db babafej árát, melyet a képzés napján és helyszínén kell rendezni készpénzben (19.000 Ft / babafej)

Maximális létszám: 8 fő

Időpontok:

Február 9-11. MEGTELT!

Március 9-11.

Április 27-29.

Helyszín: Wella Studio Budapest (1117 Budapest, Alíz utca 4.)

Jelentkezésed véglegesítéséhez kérjük 50.000 Ft befizetését 7 napon belül a VGS Education lent megjelölt bankszámlaszámára. FIGYELEM: a befizetett összeget visszamondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! A fennmaradó 100.000 Ft-ot legkésőbb a képzést megelőzően minimum 10 nappal szükséges átutalni.

Banki átutaláshoz/befizetéshez adatok:

Kedvezményezett neve: Nagy Mariann E.V.

Bank neve: Nyugat Takarék

Bankszámlaszám: 59500368-16298136

MEGJEGYZÉS: kérjük, tüntesd fel a résztvevő fodrász nevét és a képzés dátumát az átutaláskor!

Adatakezelési tájékoztatónk az alábbi linkről tölthető le, kérjük olvasd el és a kérdőív utolsó pontjánál válaszd az "IGEN" választ, amennyiben tartalmát megismerted és tudomásul vetted. Amennyiben nem, kérünk, ne folytasd a jelentkezést, mert hozzájárulás nélkül adataid értesítés nélkül azonnali törlésre kerülnek.

https://drive.google.com/open?id=1acMxB3mnEGJ2x-q8ODMpfqv73EKamiYo

Űrlap kitöltése
Privacy Policy | It is easy to create a survey free | © Survio 2023