Vezetői értékelő_András Zsuzsánna

HU:

Kedves Kollégák!


Az alábbi értékelő lap célja, hogy lehetőséget adjon, hogy értékeljétek a Vezérigazgató, András Zsuzsánna-Mária vezetői tevékenységét és stílusát. A fejlődés mindannyiunk számára fontos, és ebben a folyamatban a ti visszajelzésetek elengedhetetlen.

Kérünk, hogy őszintén és nyíltan válaszoljatok az alábbi kérdésekre, és ne habozzatok kiemelni mindazokat a területeket, ahol szerintetek javulásra van szükség. Az értékelő lap nemcsak azért fontos, hogy megmutassuk, mi működik jól, hanem azért is, hogy megvitassuk azokat a területeket, ahol még több fejlődésre van szükségünk.

A cél az, hogy együtt dolgozzunk azon, hogy még hatékonyabb, eredményesebb és támogatóbb vezetést tudjunk nyújtani számotokra. A visszajelzéseitek nagy segítséget jelentenek majd ebben a folyamatban.

A kérdőív teljesen anonim, a válaszokat egybevetve elemezzük! A kitöltése körülbelül 5-7 percet vesz igénybe.

Köszönjük a részvételt és az őszinteségeteket!


Üdvözlettel,

A Vezetés és a HR csapat!RO:

Dragi Colegi!

Scopul formularului de evaluare de mai jos este de a vă oferi posibilitatea de a evalua activitatea și stilul de conducere Directorului General, Zsuzsánna-Mária András. Progresul este important pentru noi toți, iar feedback-ul dvs. este esențial în acest proces.

Vă rugăm să răspundeți sincer și deschis la următoarele întrebări și nu ezitați să evidențiați toate domeniile în care considerați că sunt necesare îmbunătățiri. Fișa de evaluare este importantă nu numai pentru a arăta ce funcționează bine, ci și pentru a discuta domeniile în care avem nevoie de mai multe îmbunătățiri.

Scopul este de a lucra împreună ca să vă oferim o conducere mai eficientă, eficace și de susținere. Feedback-ul dvs. vă va fi de mare ajutor în acest proces.

Chestionarul este complet anonim! Durata: aprox. 5-7 minute

Vă mulțumim pentru participare și onestitate!


Cu stimă

Conducerea și HR!

Kérdőív elindítása