Uitkomst meting 1 (6 mnd - 1 jr) door yoga beoefening

Bedankt voor de deelname aan dit onderzoek. Met dit onderzoek willen we de data collecteren die veranderingen door je yoga beoefening in kaart brengt.

Het is van belang dat alleen mensen dit invullen die op dit moment minimaal 1 keer per week yoga beoefenen. Indien men ook andere training, meditatie of beweegvormen toepast vragen wij deze vragenlijst zo goed als mogelijk in te vullen naar aanleiding van de effecten van uw yoga beoefening.

Yoga docenten die zelf yoga beoefenen mogen deze vragenlijst ook invullen, vraag in dat geval graag ook uw deelnemers om deze vragenlijsten in te vullen.

Hoe meer mensen dit invullen des te waardevoller wordt de uitkomst. De data kan gebruikt worden om de meerwaarde en behoefte van yoga in Nederland en Belgie in kaart te brengen.

Indien jij als respondent nét bent begonnen of nog wilt gaan beginnen met Yoga dan is er een andere vragenlijst voor jou beschikbaar: "Beginnende yoga beoefenaar (baseline meting)", zie daarvoor onderaan de pagina: www.healthyyoga.nl.

De vragenlijst die u nu gaat invullen is bedoeld voor de mensen die al 6 maanden tot 1 jaar of langer, gemiddeld 1x per week of meer aan Yoga doen.

Zo houden we de data "schoon" en daarmee waardevol.

Wil je meehelpen om meer respondenten te krijgen uit Nederland en Belgie? Deel dan deze link met je collega yoga beoefenaar of vraag vrienden, familie, docenten of studio's om ook mee te helpen meer data te collecteren.

Alle vragenlijsten vind u onderaan op de website van www.healthyyoga.nl

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Start Survey Now
Privacy Policy | It is easy to create a survey free | © Survio 2024 | Report abuse