LET OP:Dit is een enquête voorbeeld, ingediende antwoorden worden NIET bewaard. Wilt u de enquête invullen, klik hier.

Techniektraining Twente'05 2020-2021

Enquête beëindigd.

Beste volleyballer,

Het afgelopen seizoen zijn we gestart met de techniektraining en we kunnen wel zeggen dat dit met succes is verlopen. Helaas hebben we de trainingen te vroeg moeten stoppen, maar dit heeft ons niet weerhouden om te besluiten om met ingang van het volgende seizoen 2020-2021 opnieuw techniektrainingen aan te bieden voor hun jeugdleden (mini’s niveau 6, Jongens en meiden C, B en A jeugd).

De techniektrainingen worden gegeven op de zondagochtenden van 10:00-12.00 uur in de Diekmanhal in Enschede. De eerste training zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden op zondag 20 september en daarna zullen er nog 15 trainingen volgen. We proberen de trainingen 1 keer per 2 weken te laten plaatsvinden.

Tijdens deze trainingen zal de aandacht liggen op het verbeteren van de technische vaardigheden van een speler. Er worden in totaal 16 trainingen aangeboden, waarbij in verschillende blokken een andere techniek wordt behandeld, zoals bovenhands, onderhands, aanvallen en serveren. De hoofdtrainer voor deze trainingen is Hans Kreft. Hij zal ondersteund worden door een aantal assistent-trainers.

Kosten

De kosten per jeugdlid bedragen € 140 voor alle trainingen.

Dit bedrag zal middels automatische incasso in een of twee termijnen geïncasseerd worden. Per termijn zal er € 70,00 geïncasseerd worden.

Dit betreffen extra trainingen en vallen niet onder de maandelijkse contributie.

Inschrijven

Inschrijven kan t/m ri 2020 via deze link. Let op: vol = vol. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.

Vragen Indien u vragen heeft over de techniektrainingen, dan kunt u contact opnemen met Ellen Liefaard of Claudia Rook. U kunt hen bereiken via: techniektraining@twente05.nl .

Wat is de naam van de jeugdige die mee wil doen met de techniektraining?
Vereist antwoord

250 tekens resterend

In welk team zit de jeugdige in het seizoen 2019-2020?
Vereist antwoord

Hierbij ga ik akkoord dat er automatisch in totaal € 75,00 van mijn bankrekening wordt gehaald. Dit bedrag zal in 1 keer worden geïncasseerd. Namelijk eind januari 2020.
Vereist antwoord

Wat is uw e-mailadres?
Vereist antwoord

250 tekens resterend