Powered by

Enquête: Gezondheidsvoorlichting over de overgang en menopauzale hormoontherapie

Geachte mevrouw,

Veel vrouwen tussen de 40 en 60 binnen Nederland worden in hun dagelijks leven geremd door overgang en menopauzale klachten, met vervelende gevolgen in bijvoorbeeld hun sociale leven en prestaties op het werk. Hoewel elke vrouw de overgang doorloopt, weten te weinig vrouwen wat het precies inhoudt. Wat de gevolgen zijn , maar vooral ook hoe klachten behandeld kunnen worden.

De FeM-poli zet zich al vele jaren in om de kennis over de menopauze en behandelingsmogelijkheden onder vrouwen van alle leeftijden te vergroten. Door middel van deze enquête hoopt de polikliniek beter inzicht te krijgen in de kennis en meningen van vrouwen met betrekking tot deze onderwerpen. Daarnaast hoopt de FeM-poli met informatie uit deze enquête vrouwen in de toekomst een betere voorlichting te kunnen geven over de overgang en menopauze.

Uw medewerking is van belang om andere vrouwen zo goed mogelijk te kunnen informeren over deze levensfase. Wilt u de volledige vragenlijst beantwoorden?

De enquête is ontworpen door studenten in de afstudeerfase van de opleiding Toegepaste Psychologie (Hogeschool Leiden), onder leiding van dr. I. Pinas. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten en de resultaten worden niet aan naam gekoppeld. Wilt u de gezondheidsresultaten ontvangen, kunt u aan het eind uw e-mail adres achterlaten.

Alvast hartelijk dank.

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023