LET OP:Dit is een enquête voorbeeld, ingediende antwoorden worden NIET bewaard. Wilt u de enquête invullen, klik hier.

DAMN, HONEY publieksonderzoek

Enquête beëindigd.

Hoi lieve honingbal,

Voor mijn masterscriptie Comparative Arts & Media Studies (VU Amsterdam) doe ik onderzoek naar de DAMN, HONEY community. Door het invullen van deze 5-10 minuten durende enquête, help je mij de beste resultaten te behalen.

De vragen zijn verdeeld over 4 onderwerpen: eerst een deel met 6 vragen over de podcast, dan een deel met 6 dezelfde vragen over DAMN, HONEY op Instagram en dan een deel met 6 dezelfde vragen over de DAMN, HONEY Slack. Als je één van deze platformen niet gebruikt, kan je de bijhorende vragen overslaan. Als laatste zijn er nog een paar vragen die over het geheel van DAMN, HONEY als een platform gaan.

De antwoordmogelijkheden kunnen soms beperkt zijn. Dat hoort bij mijn invalshoek. Onderaan de enquête, als laatste vraag, is er de mogelijkheid om verdere eigen input te geven.

Alvast enorm bedankt voor de moeite! Liefs Maaike

PS heb je vragen over mijn onderzoek of de enquête? Stuur me een dm op @MaaikeDini of een mailtje naar maaikediniwillemijn@live.nl.

1 Hoe ben je bij deze enquête terechtgekomen?
Vereist antwoord

2 Luister je naar DAMN, HONEY de podcast? (Sla vraag 3 t/m 8 over als je deze vraag met 'Nee' beantwoordt).
Vereist antwoord

3 Zou je zeggen dat het luisteren naar de podcast jou aanspoort om iets bij te dragen aan het welzijn van de maatschappij?

4 Heb je dat daardoor ook gedaan? (Bijv. in de vorm van doneren aan een goed doel, afval prikken, vrijwilligerswerk, protesteren, o.i.d.).

5 Wat zou je zeggen dat het luisteren naar de podcast jou oplevert? (Meerdere antwoorden mogelijk).

6 Ervaar je het luisteren naar DAMN, HONEY eerder als een individuele of collectieve ervaring?

7 En waarom?

250 tekens resterend

8 Welke van de volgende gevoelens wekt het luisteren naar de podcast bij jou op? (Meerdere antwoorden mogelijk).

9 Volg je DAMN, HONEY op Instagram? (Sla vraag 10 t/m 15 over als je deze vraag met 'Nee' beantwoordt).
Vereist antwoord

10 Zou je zeggen dat het volgen van de DAMN, HONEY Instagram jou aanspoort om iets bij te dragen aan het welzijn van de maatschappij?

11 Heb je dat daardoor ook gedaan? (Bijv. in de vorm van doneren aan een goed doel, afval prikken, vrijwilligerswerk, protesteren, o.i.d.).

12 Wat zou je zeggen dat het volgen van de DAMN, HONEY Instagram jou oplevert? (Meerdere antwoorden mogelijk).

13 Ervaar je het volgen van de DAMN, HONEY Instagram als een individuele of collectieve ervaring?

14 En waarom?

250 tekens resterend

15 Welke van de volgende gevoelens wekt het volgen van de DAMN, HONEY Instagram bij jou op? (Meerdere antwoorden mogelijk).

16 Ben je lid van de DAMN, HONEY Slack? (Sla vraag 17 t/m 22 over als je deze vraag met 'Nee' beantwoordt).
Vereist antwoord

17 Zou je zeggen dat het lid zijn van de DAMN, HONEY Slack jou aanspoort om iets bij te dragen aan het welzijn van de maatschappij?

18 Heb je dat daardoor ook gedaan? (Bijv. in de vorm van doneren aan een goed doel, afval prikken, vrijwilligerswerk, protesteren, o.i.d.).

19 Wat zou je zeggen dat het lid zijn van de DAMN, HONEY Slack jou oplevert? (Meerdere antwoorden mogelijk).

20 Ervaar je het lid zijn van de DAMN, HONEY Slack als een individuele of collectieve ervaring?

21 En waarom?

250 tekens resterend

22 Welke van de volgende gevoelens wekt het lid zijn van de DAMN, HONEY Slack bij jou op? (Meerdere antwoorden mogelijk).

23 Heb je DAMN, HONEY wel eens benaderd met een vraag, opmerking, suggestie, o.i.d.? (Sla vraag 24 t/m 26 over als je deze vraag met 'Nee' beantwoordt).
Vereist antwoord

24 Heb je toen antwoord gekregen?

25 Is jouw item uiteindelijk publiekelijk behandeld door DAMN, HONEY in een van onderstaande mediakanalen? (Meerdere antwoorden mogelijk).

26 Beschrijf (kort) het communicatieproces tussen jou en DAMN, HONEY. Denk aan: hoe ervaarde je het? Was je voortdurend op de hoogte van wat er met jouw input ging gebeuren? Was je tevreden met de uitkomst?

1500 tekens resterend

27 Verschillende media geven verschillende inzichten over hun gebruikers (bijv. het aantal streams/volgers/leden/berichten/likes). Voor welk medium zou je zeggen dat de gebruikersinzichten jou motiveren om gebruik te (blijven) maken van het medium? (Meerdere antwoorden mogelijk.)
Vereist antwoord

28 Wil je nog iets kwijt? Over je ervaringen binnen de DAMN, HONEY community? Of iets anders? Hier kan het!

1500 tekens resterend