Női karrierutak a szervezetekben

Kedves Kitöltő!


Balla Edina vagyok, a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Munka- és Szervezetpszichológia szakos hallgatója. Szakdolgozatom során szeretnék pontos képet kapni a női vezetőkkel kapcsolatban, ehhez kérem a segítséged.


Amennyiben vezetői pozícióban dolgozol, kérlek oszd meg velem tapasztalataidat!


A felmérésben való részvétel a jelen kérdőív kitöltését jelenti, ami kb. 10-15 percet vesz igénybe.  A válaszadás önkéntes és anonim, válaszaid bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom ki. Az egyéni válaszok feldolgozása csoportosított formában történik, így nem válik visszakereshetővé a válaszadó kiléte. Az adatokat összesített eredmények formájában fogom feldolgozni, kizárólag jelen diplomamunkám keretein belül, az etikai irányelvekkel összhangban. A kérdőív kitöltése bármikor megszakítható, ebben az esetben hozzám semmilyen adat nem jut el.  A kitöltéshez semmilyen külön eszközre, adatra nincs szükség, pusztán a vezetői tapasztalataidra vagyok kíváncsi. 


Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén kérlek jelezz nekem az alábbi elérhetőségen: ballaedinapr@gmail.com


A felmérés eredményeit diplomamunkámban összegzem, amennyiben szeretnéd majd megismerni ezeket, a fentebbi email-címen keresztül tudsz jelentkezni!


Köszönöm, hogy kitöltöd a kérdőívet.

Az eredmények a női vezetők támogatására és a szervezeti karriermenedzsmentre vonatkozó további kutatásokat segíthetnek elő.

Kérdőív elindítása