Verbetering inzetbaarheid van u en uw medewerkers

Geachte heer / mevrouw,

Mag ik enkele minuten van uw tijd vragen?

Wij zijn vanuit Greet at Work een platform gestart voor bedrijven genaamd: "Nu in Beweging". Om ons product en de dienstverlening beter vorm te geven is uw inbreng essentieel.

Medewerkers vormen de spil van uw bedrijf, als u samenwerkt in een team is het belangrijk dat u met elkaar een resultaat kunt neerzetten. In dat constante proces is de inzetbaarheid van u en uw medewerkers van essentieel belang. Daarbij wordt vaak gekeken naar verzuim. Dat is maar een klein percentage van het geheel. Van belang is om de inzetbaarheid van de mensen die niet verzuimen optimaal te houden. Vanuit deze gedachte zijn wij gestart met deze enquête, we horen graag van u of u interesse heeft in mogelijkheden om de inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren. Door het invullen van deze enquête helpt u ons om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Heeft u op voorhand al vragen of zijn er onduidelijkheden schroom niet contact met ons te zoeken. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Onder de deelnemers aan deze enquête zullen wij 2 stoelmassage sessies verloten. Zo kan u of een van uw collega's kennis maken met stoelmassage om met hernieuwde energie het werk weer voort te zetten.