PMO Danfoss 2023

U staat op het punt om deel te nemen aan deel 1 van ons Preventief Medisch Onderzoek, dat uit twee essentiële delen bestaat. Dit onderzoek is zorgvuldig samengesteld om u te voorzien van belangrijke inzichten over uw welzijn.


Deel 1 van het onderzoek wordt digitaal ingevuld. Door deze online enquête te voltooien, zet u de eerste stap naar een gezondere toekomst. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en zijn beschermd volgens de strengste normen. Velen hebben al de voordelen ervaren van dit digitale onderzoek.


Deel 2 is een fysieke afspraak bij jullie op locatie. Tijdens deze sessie bespreken we uw antwoorden uit deel 1 en gaan we aan de slag met een diepgaande 'APK' voor uw lichaam. Hiermee kunnen we mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig detecteren. Deze kans komt niet vaak voorbij, dus grijp hem nu! Om u te verzekeren van een fysieke plek voor het gezondheidsonderzoek, vult u bij vraag 9 'Ja' in. Na uw bevestiging nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.


Waarom nog wachten? Start nu met de digitale enquête en claim uw plek voor de essentiële gezondheidscheck op locatie. U verdient niets minder dan het beste voor uw welzijn!


Het invullen kost u hooguit 10 minuten van uw tijd. Mocht er een vraag zijn waarop u liever geen antwoord geeft, voel u dan vrij om deze over te slaan. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Vragenlijst starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023