Powered by

RBC voetbal

Geachte heer, mevrouw,

Mijn naam is Edwin van Prooijen. In het kader van mijn afstudeeropdracht voor de deeltijd Bachelor opleiding Commerciële Economie Sportmarketing aan Avans Hogeschool te Breda verricht ik onderzoek voor de voetbal amateurvereniging RBC te Roosendaal.

Wellicht kunt u zich nog de tijd van RBC herinneren toen zij voetbalden in de Eredivisie en Jupiler League en tegenstanders als Ajax, PSV en Feyenoord had. Ten heden dage voetbalt RBC in de 4e klasse amateurvoetbal en maakt zij gebruik van het Herstaco stadion te Roosendaal.

RBC heeft de ambitie uitgesproken om binnen 6-10 jaar terug te keren naar de top van het amateurvoetbal en op termijn weer Jupiler League te spelen. Met de hulp van een groep investeerders komt deze ambitie dichterbij, maar alleen met structurele financiële ondersteuning, lees sponsoring, kan deze terugkeer bewerkstelligd worden.

Om deze structurele financiële ondersteuning te kunnen realiseren heeft RBC input nodig van de zakelijke markt in haar verzorgingsgebied. Om mogelijke interesse te peilen en de wensen en behoeften te achterhalen van de bedrijven wordt deze, overigens geheel vrijblijvende, enquête gehouden onder bedrijven in de regio Roosendaal, West-Brabant en delen van Zeeland.

Ik wil u vragen namens uw bedrijf de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van uw tijd vergen.

Mede namens RBC wil ik u hartelijk danken voor het invullen van deze enquête.

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023