Egészségügyi applikáció

Elsődleges célcsoport: fővárosban elő 34-44 éves nők, ezen kívül kisgyermekes szülők és 20-as éveikben járó fiatalok, de mindenki más véleményét is előszeretettel várom!


Projektmunkámban egy olyan egészségügyi applikációt fejlesztek ki, amely könnyebbé teszi megtalálni az Önnek megfelelő magánklinikát, magánrendelőt, ezzel elkerülve a sok-sok keresgélést a legolcsóbb, de mégis legjobb hely után és persze, könnyebben juthat időponthoz a segítségével.


Egy egyszerű regisztráció után, települését és egészségügyi problémáját megadva, megtalálhatja az Önhöz legközelebbi magánklinikát, ahol foglakoznak az Ön által megadott problémával. Természetesen, személyre szabva sorba tudja rendezni az applikáció a legolcsóbbtól a legdrágábbig, illetve a legjobban értékelttől a legrosszabban értékeltig. Ezen kívül véleményeket is lehet találni az adott helyről és Ön is tudja értékelni. Egy chat rubrika segítségével, pillanatok alatt tud foglalni pontos időpontot, de ha ez nem kézenfekvő Önnek, elérhető telefonszámot is talál minden magánklinika mellett.


Kitöltését előre is köszönöm!

Kérdőív elindítása