Intake Riverland Coaching Connect

Welkom bij Riverland CoachConnect!


We zijn verheugd om je aan boord te hebben bij ons innovatieve platform dat jouw fitness- en welzijnsdoelen naar een hoger niveau tilt doormiddel van hybride coaching dankzij AI.. Bij Riverland CoachConnect geloven we in een gepersonaliseerde en wetenschappelijk onderbouwde aanpak om jou te helpen het beste uit jezelf te halen.


Op maat gemaakte schema's:

Aan de hand van jouw belastbaarheid, beschikbare tijd, persoonlijke voorkeuren en dieetwensen stellen wij persoonlijke schema's voor je op. Deze schema's worden wekelijks AI-generated  aangepast om optimale progressie te boeken. Of je nu vegetariër bent, wilt afvallen, spiermassa wilt aankomen, grotere billen wilt of juist een sixpack wilt bereiken, wij zijn er om jou te ondersteunen.


Structuur en ritme in je leven:

Naast het bieden van voedings- en trainingsschema's, helpen we je ook met het aanbrengen van structuur en ritme in je dagelijks leven. Je krijgt advies over het gebruik van supplementen wanneer je dat wilt, en je kunt tijdens de hele begeleidingsperiode altijd bij ons terecht met vragen.


Echte resultaten, geen magie:

Onze schema's zijn samengesteld op basis van uitgebreide praktijkervaring en theoretische kennis uit wetenschappelijk onderwijs, voedingswetenschappen en de nieuwste onderzoeken. Geen onzin en 'magie', maar een bewezen aanpak die werkt! Op onze Instagram-pagina kun je de indrukwekkende transformaties zien van honderden mannen en vrouwen die je zijn voorgegaan. Dit geeft een goed beeld van wat wij samen in de komende tijd kunnen bereiken.


Continu leren en ontwikkelen:

Wij zijn constant bezig met ontwikkeling en zullen onze begeleiding uitbreiden of aanpassen wanneer we nieuwe dingen ontdekken. Dit betekent dat we continu optimaal werken om jou de beste resultaten te bieden.


Problemen oplossen:

Tijdens jouw coachingsperiode zullen we werken aan verschillende problemen zoals:

- Moe wakker worden

- Moeilijk in slaap komen

- Wakker liggen

- Een opgeblazen gevoel

- Weinig energie gedurende de dag

- Neerslachtigheid

- Constant het gevoel hebben achter de feiten aan te lopen

- Niet trots zijn als je in de spiegel kijkt


Verder biedt onze app:


Geleide Meditaties: Ontdek een verscheidenheid aan meditatiesessies die zijn ontworpen om je te helpen ontspannen, je gedachten te kalmeren en je emotionele balans te herstellen. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust of je wilt werken aan specifieke thema's, onze geleide meditaties zijn er voor jou.

Ademhalingstechnieken: Verbeter je ademhalingstechniek en leer diep te ontspannen met onze specifieke ademhalingsoefeningen. Door bewust te ademen kun je stress verminderen, je concentratie verbeteren en meer in contact komen met je innerlijke rust.

Persoonlijke Aanbevelingen: Ontvang aanbevelingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en levensstijl. Of het nu gaat om stressniveaus, slaapkwaliteit of dagelijkse routines, onze app biedt persoonlijke ondersteuning om je te helpen op je pad naar welzijn.

Online Coaching Sessies: Boek online sessies met onze deskundige coaches en ontvang persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Onze coaches staan klaar om je te ondersteunen op je reis naar een gezondere geest.

Persoonlijke Coaching: Elke coaching sessie is ontworpen om jou te helpen bij het aanpakken van specifieke uitdagingen en het bereiken van je persoonlijke doelen op het gebied van mentale gezondheid. Of je nu wilt werken aan stressmanagement, zelfacceptatie of emotionele balans, onze coaches zijn er om je te helpen.

Ondersteuning en Motivatie: We bieden continue ondersteuning en motivatie om je te helpen gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken. Of je nu een luisterend oor nodig hebt, advies wilt ontvangen of gewoon wat extra motivatie zoekt, onze coaches zijn er voor jou.

Daarnaast werken we aan meer spierkracht, meer spiermassa, minder vet en een betere lichaamssamenstelling. Je zult merken dat deze ongemakken, bewust of onbewust, vanzelf naar boven komen en uiteraard opgelost worden.
Nogmaals welkom bij Riverland CoachConnect. Wij kijken ernaar uit om samen met jou jouw fitness- en welzijnsdoelen te bereiken!


Met vriendelijke groet,


Het Riverland CoachConnect Team

Enquête starten