Enquête ambulant gezinshulpverleners (1 werkweek lang)

Beste medewerk(st)er,


Voor ons onderzoek is het onze opdracht om een breed beeld te vormen van de problemen waar tegenaan gelopen wordt binnen de ambulante hulpverlening, om zo uiteindelijk een voorstel te opperen voor een oplossing van het probleem. Onze onderzoeksvraag is: wat is de ondersteuningsbehoefte van de ambulante gezinshulpverleners en hoe kan daarop ingespeeld worden, zodat overvraging van de gedragswetenschapper voorkomen kan worden?


Hierom willen wij aan je vragen om mee te werken aan het wekelijks bijhouden van een logboek. In dit logboek staan vragen die je aan het eind (of door de dag heen), kunt beantwoorden. We willen jullie vragen deze in de week van 15 t/m19 januari elke dag in te vullen. 


Allereerst zul je elke dag een aantal algemene gegevens over jezelf moeten invullen. Hierdoor wordt het volledig, jouw antwoorden zijn immers gekoppeld aan je ervaring/vooropleiding/leeftijd. Vervolgens krijg je vijf vragen die je elke dag opnieuw dient in te vullen en te versturen. Het versturen doe je d.m.v. de knop ‘versturen’ bij de laatste vraag via Survio.   


De antwoorden zullen wij verzamelen en hier krijgen jullie in de toekomst een terugkoppeling van. Aan de gedragswetenschapper is ook gevraagd een logboek bij te houden. De resultaten hiervan zullen ook met je gedeeld worden. Wanneer er nog vragen zijn mag er gebeld worden naar de volgende nummers: 06-38010670 en 06-51801200.

Alvast heel erg bedankt! 


PS: het * staat voor een vereiste vraag, deze kun je niet overslaan.


Met vriendelijke groet,


Sanne de Graaf & Melissa Hoekstra - Knorren

Enquête starten