‘Voeljewel🌱injevel’ Beperkingen en ontdekkingen

Lieve mensen

Welkom bij dit marktonderzoek. 

Ik ben Franciska, energetisch therapeut, reader en healer.

Mijn vaardigheid ligt in het begeleiden van mensen op hun pad van balans, welzijn en innerlijke heling.

Mensen ervaren soms uitdagingen op hun weg naar evenwicht. Dit kan zich uiten in diverse vormen zoals streven naar emotionele stabiliteit, verlichten van stress, vergroten van zelfvertrouwen, verbeteren van relaties of het vinden van levensdoelen.


Als therapeut werk ik via een holistische benadering om dit welzijn te bevorderen.

Want fysieke, emotionele en spirituele gezondheid is met elkaar verbonden.

Via intuïtie en expertise identificeer en behandel ik energetische blokkades in lichaam en geest.

Het kan vergeleken worden met de rol van een gids, een mentor die helpt om inzicht te krijgen in eigen situatie, emoties en uitdagingen. 


Meer concreet betekent dit een begeleiding en heling, zoals het lezen van de energieën en dit d.m.v. verschillende technieken waarbij o.a. het zelfgenezend vermogen van de mens zelf geactiveerd wordt. 

Het is een bijzondere en vlotte manier van inzicht, groei en bewustzijn. 

Ik hecht veel waarde aan vertrouwelijkheid. Jouw deelname is volledig veilig en de verstrekte informatie wordt alleen gebruikt voor dit onderzoek. Jouw privacy en anonimiteit worden ten alle tijde gerespecteerd.


Weet dat jouw bijdrage van onschatbare waarde is in het creëren van een beter begrip over het algemeen welzijn en de behoefte van de individuen. 

Als dank zal ik 1 persoon uitloten die een gratis ‘mindful-bosbaden sessie’ aangeboden krijgt. Een zinvolle gelegenheid om te ontspannen, te verbinden met het bos (als bondgenoot), en in het bijzonder ‘contact te maken met jezelf als voelende mens’. 


met Hartvolle groeten

🙏🏻Franciska☘️

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023