Koopmotieven voor een rugzak

Beste respondenten,

Wij heten u van harte welkom bij onze enquête over rugzakken en uw aankoopvoorkeuren. Uw deelname is van onschatbare waarde om ons te helpen begrijpen wat consumenten motiveert bij het kopen van rugzakken.

Het doel van deze enquête is om inzicht te krijgen in de factoren en motieven die uw keuzes bij het kopen van rugzakken beïnvloeden. Uw eerlijke antwoorden zullen ons helpen om beter te begrijpen wat consumenten belangrijk vinden bij het selecteren van een rugzak, of het nu gaat om functionaliteit, stijl, merk, prijs of andere criteria.

De enquête neemt naar verwachting ongeveer 10-15 minuten van uw tijd in beslag. We verzekeren u dat uw antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld en anoniem worden verwerkt. Uw deelname is volledig vrijwillig, en u kunt op elk moment stoppen zonder opgave van reden.

Wij waarderen uw deelname aan deze enquête en danken u bij voorbaat voor uw waardevolle inzichten. Uw feedback zal bijdragen aan de ontwikkeling en positionering van een nieuw rugzakkenmerk.

Mocht u tijdens de enquête vragen of opmerkingen hebben, kunt u contact met ons opnemen via r.maes@student.tio.nl.

Laten we van start gaan!

Met vriendelijke groet,

Raoul Maes, Bag Outside

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023