2060

Beste buurtgenoten,


Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid ben ik voor mijn eindwerk in mijn laatste jaar middelbaar begonnen aan een verkenning van onze geliefde buurt, 2060. Als medebewoner van deze diverse en levendige buurt ben ik benieuwd hoe jullie ervaring is met onze wijk 2060.


Dit eindwerk gaat over mijn persoonlijke duik in wat onze buurt uniek maakt, vooral als het gaat om veiligheid en leefbaarheid. Ik heb een enquête opgesteld om jullie stemmen en ervaringen vast te leggen zodat we samen een dieper inzicht kunnen krijgen in wat onze buurt zo bijzonder maakt.


Jullie inzichten zijn zeer belangrijk! Met deze enquête wil ik ontdekken wat onze buurt zo bijzonder maakt, maar ook waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. Veiligheid en leefbaarheid staan daarbij centraal, want het is belangrijk dat we ons allemaal hier thuis en op ons gemak voelen.

Hierbij vraag ik jullie om deze enquête in te vullen en zo krijg ik een overzicht van hoe jullie tegenover onze buurt staan. We hebben allemaal wat te zeggen over de veiligheid en leefbaarheid in onze buurt en ik wil dit laten zien aan de hand van deze enquête.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en betrokkenheid. Laten we samen de diversiteit van onze buurt in kaart brengen en verder versterken.

Met vriendelijke groeten,

Noor Jeursen, Turckstraat

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023