Discriminarea de gen

Stimate Domnule sau Doamnă,


     Te invităm să iei parte la un proiect de cercetare desfășurat în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Napoca. Suntem interesați să investigăm efectele discriminarii de gen la locul de munca.


      Completarea chestionarului este voluntară și anonimă și nu durează mai mult de 10 minute. Nu există răspunsuri corecte sau greșite, există doar propria experiență, la care te rugăm să te raportezi atunci când răspunzi.


      Prin completarea chestionarului declar faptul că sunt major (am cel puțin 18 ani), am citit acest consimțământ informat și sunt de acord, în mod voluntar, cu participarea la această cercetare. Sunt de acord ca informaţiile colectate (anonimizate corespunzător, astfel încât să nu pot fi identificat/ă) să fie utilizate în scopuri de cercetare şi să fie publicate în jurnale de specialitate. De asemenea, prezentul chestionar se realizează cu respectarea prevederilor Regulamentului General pentru protecția datelor cu caracter personal EU679/2016 (în continuare GDPR) și a Directivei 95/46/CE cu privire la protecția persoanelor vizate în ceea ce privește prelucrarea și libera mișcare a unor astfel de date. 

      Va multumim pentru implicare!

Începeți Chestionarul Acum
Politica de confidențialitate | Este ușor să creați un chestionar gratuit | © Survio 2023