Academy jouw behoeften en wensen

Beste, 


Bij Mediabirds zijn we enthousiast bezig met het ontwikkelen van onze Academy, een platform waarin we waardevolle inzichten delen vanuit het werkveld. In de snel veranderende digitale wereld is het cruciaal om voortdurend innovatief te blijven en in te spelen op deze veranderingen. Maar hoe doe je dit het beste? En welke specifieke uitdagingen en kansen zijn er binnen jouw sector? Het antwoord hierop kan sterk verschillen per bedrijf en sector. Daarom hebben we de Academy bedacht, om jou als klant te voorzien van relevante informatie en oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Door middel van deze enquête willen we graag jouw input verzamelen over wat jij belangrijk vindt in onze Academy. Jouw antwoorden helpen ons om de content en functionaliteiten van de Academy af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de Academy optimaal aansluit bij jouw digitale uitdagingen en doelen. We zijn benieuwd naar welke onderwerpen jou het meest interesseren, welke vormen van content jou aanspreken, en hoe we jou het beste kunnen ondersteunen in het behalen van jouw digitale doelstellingen.

Door het invullen van deze enquête draag je bij aan de ontwikkeling van een Academy die echt waarde toevoegt aan jouw organisatie. We zijn dankbaar voor jouw input en kijken ernaar uit om samen met jou de digitale toekomst tegemoet te gaan.

Enquête starten