Analiză SWOT - SILEO Supporting recovery and business transformation of lighting & furniture SMEs for the Europe Industry of Tomorrow


COVID-19 a arătat că reziliența contează și a evidențiat „decalajul” curent existent dintre firmele mici și cele mari. Realitatea a arătat că pandemia este globală, dar răspunsurile nu sunt. IMM-urile sunt mai puțin rezistente la șocuri, deoarece nu au resurse necesare și sunt dependente de lanțurile de aprovizionare. În ciuda acestui fapt, IMM-urile sunt agenți cheie ai schimbării pentru o creștere mai digitală și ecologică.


SILEO reunește 7 grupuri cheie din Austria, Franța, Italia, România și Spania, reprezentând împreună aproximativ 3.000 de IMM-uri și implementează un set de acțiuni directe, financiare și nefinanciare, pentru a pregăti IMM-urile și clusterele pentru a răspunde în mod corespunzător companiilor nevoile de tranziție digitală și circulară.


Chestionarul de mai jos urmărește realizarea unei analize SWOT pentru analiza procesului de producție pentru companiile din industria de mobilier. 


Câmpurile pentru care nu aveți răspuns pot fi lăsate libere. Durata estimată de completare este de maxim 20 de minute. 


Mulțumim! 

Echipa CMT 


Acest proiect a primit finanțare de la Programul COSME al Uniunii Europene, în baza contractului de finanțare nr. 101074564.

Începeți Chestionarul