.

Zorgpartnerprogramma

Beste collega's van de AOA,


Er bestaat een protocol voor het zorgpartnerprogramma. Dit protocol willen wij passend maken voor de AOA. Daarom deze korte enquête om jullie mening te inventariseren. 


Houd in jullie achterhoofd dat rooming-in wordt toegepast omdat de patiënt hier baat bij heeft. Daarom de vraag de antwoorden te geven alsof jullie zelf de zorgvrager zijn. 

Beveiligd
1

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het zorgpartnerprogramma (hierna: ZPP). Een patiënt is blind, ligt op een 1 persoonskamer. Krijgt hulp met wassen en aankleden, zijn vrouw hielp meneer hier thuis altijd mee. Vrouw is niet overbelast.

Kies één antwoord
2

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP? Een patiënt is blind, ligt op zaal. Krijgt hulp met wassen en aankleden, zijn vrouw hielp meneer hier thuis altijd mee. Vrouw is niet overbelast.

Selecteer één of meer antwoorden
3

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt is verstandelijk beperkt, ligt op een 1 persoonskamer. Meneer heeft moeite met communiceren en aansturing. Begeleider kan aanwezig zijn van 7:00 tot 11:00 uur. Bied je het ZPP aan?

Kies één antwoord
4

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt is verstandelijk beperkt, ligt op zaal. Meneer heeft moeite met communiceren en aansturing. Begeleider kan aanwezig zijn van 7:00 tot 11:00 uur. Bied je het ZPP aan?

Kies één antwoord
5

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt wordt opgenomen met een bestaande afasie, ligt op een 1 persoonskamer. Zou je ZPP aanbieden om de communicatie makkelijker te laten verlopen?

Kies één antwoord
6

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt wordt opgenomen met een bestaande afasie, deze meneer ligt op zaal. Zou je ZPP aanbieden om de communicatie makkelijker te laten verlopen?

Kies één antwoord
7

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt wordt opgenomen met een taalbarrière, ligt op een 1 persoonskamer. Welke mogelijkheid om de communicatie te bevorderen gebruik je als eerst?

1 is eerste voorkeur, 4 is laatste voorkeur.
8

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het zorgpartnerprogramma (hierna: ZPP). Een patiënt wordt opgenomen met een taalbarrière, op zaal. Welke mogelijkheid om de communicatie te bevorderen gebruik je als eerst?

Verander de volgorde volgens uw voorkeur (1. - belangrijkste, laatste - minst belangrijke)
9

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt van 24 jaar heeft een dwarslaesie en wordt opgenomen met een UWI. Patiënt ligt op een 1 persoonskamer. Moeder draagt zorg inclusief verpleegtechnische handelingen als katheter- en wondzorg. Zou je het ZPP aanbieden?

Kies één antwoord
10

We hebben een fictieve casus. Komt deze patiënt volgens jou in aanmerking voor het ZPP. Een patiënt van 24 jaar heeft een dwarslaesie en wordt opgenomen met een UWI. De patiënt ligt op zaal. Moeder draagt zorg inclusief verpleegtechnische handelingen als katheter- en wondzorg. Zou je het ZPP aanbieden?

Kies één antwoord
11

Er komt een patiënt met een taalbarrière op de SEH. Zijn dochter geeft aan bij hem te willen blijven om te tolken. Kies je voor een zaalplek of een 1 persoonskamer?

Kies één antwoord
12

Familie is aan het waken bij een patiënt in de laatste levensfase. Vind jij dat zij recht hebben op een uitrijkaart?

Kies één antwoord
13

Deze vraag mag beantwoordt worden vanuit je verpleegkundige hart. Wat vind je van familieleden die aanwezig zijn op zaal, buiten bezoek tijden om? Hoe handel je? Welke gevoelens komen er in je op? Wat vind je wenselijk?