FREMTIDENS SYKEHJEM

Denne masteroppgaven sikter på å utforske fremtidig sykehjems-arkitektur som prioriterer brukernes helhetlige opplevelse og velvære. Jeg ser på hvordan vi bør endre tankemåten vår ovenfor utforming av et sykehjem og området det befinner seg i.


Jeg ønsker gjennom masteren min å sitte igjen med et prosjekt som fokuserer på et levende samfunn som fremmer uavhengighet, sosial interaksjon og en følelse av hensikt blant beboerne. Jeg skal undersøke arkitektoniske prinsipper, design, miljø, nabolag, program og ikke minst ha i bakhodet ny type teknologi.


Tusen takk for at du tar deg til til å hjelpe meg med å samle den informasjonen jeg trenger! Jeg forventer på ingen måte lange utfyllende svar. Dere svarer det som passer dere best :D


spørsmålene er i utgangspunktet ment for de som jobber på sykehjem, omsorgsbolig etc. Dersom du ikke nødvendigvis jobber på sykehjem vil nok noen av spørsmålene være vanskelig å svare på, men all informasjon/meninger om eldreomsorgen vil være nyttig for meg uansett! 

Start undersøkelsen nå
Personopplysningsvern | Det er enkelt og gratis å lage en undersøkelse | © Survio 2023