Powered by

Verlenging BIZ bedrijventerrein ZKD

Beste ondernemer,

Hartelijk dank dat u even tijd vrijmaakt voor uw bedrijventerrein. Het bestuur van de Stichting BIZ ZKD wil graag uw mening ontvangen over het verlengen van het BIZ traject van het ZKD bedrijventerrein. Het zijn slechts 4 korte vragen.

Waarom een BIZ?

Door de BIZ-status (Bedrijveninvesteringszone) is het mogelijk om extra aandacht te besteden aan ons bedrijventerrein. Zo zorgt de huidige BIZ o.a. voor Parkmanagement, het verwijderen van weesauto’s, veiligheidstips voor uw onderneming, extra schoonmaak en onderhoud op straat, verkeersveiligheid en werken we aan een cameraplan om de veiligheid op het bedrijventerrein te bevorderen.

De huidige BIZ startte in 2017 en eindigt eind 2021. Wij wensen u graag een derde BIZ-traject toe op ons bedrijventerrein. We hebben al veel bereikt afgelopen jaren. Voor de voortzetting van deze dienstverlening voor u, hebben wij uw stem nodig! U wilt toch, net als al die andere ondernemers, met uw medewerkers blijven werken op een schoon, heel, veilig en duurzaam bedrijventerrein?

Op de volgende pagina's vindt u een korte enquête zodat u uw mening en suggesties kunt geven over de BIZ. Uw mening telt. Een excellent bedrijventerrein maken we samen!

Hartelijk dank voor uw medewerking.

Robert Medenblik

Voorzitter Stichting BIZ ZKD

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023