.

Selectie van doeluitingen op woord- en zinsniveau bij SMTA

Deze enquête wordt gehouden in het kader van het afstudeeronderzoek van Jasper Popma aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hij is bedoeld voor logopedisten en gaat over de selectie van inhoudelijke uitingen die worden geoefend tijdens behandelingen met SMTA. De enquête bestaat uit 14 vragen en het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Deelname is vrijwillig. De antwoorden worden anoniem verwerkt en zijn alleen zichtbaar voor de onderzoeker en zijn begeleider (Line Atsma). Door uw antwoorden in te sturen geeft u toestemming deze onder bovengenoemde voorwaarden te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Beveiligd
1

In welk jaar heeft u de cursus SMTA gedaan?

2

In welke setting(s) geeft u SMTA? (meerdere antwoorden mogelijk)

3

Hoeveel ervaring heeft u met SMTA?

De volgende twee vragen gaan over uw opvattingen over factoren die mogelijk een rol spelen bij de selectie van doeluitingen op WOORD- en ZINSniveau.

4

Hoe belangrijk vindt u de volgende factoren bij de selectie van doeluitingen op WOORD- en ZINSniveau? (1= niet belangrijk, 10 = heel belangrijk)

5

Als er behalve bovengenoemde factoren nog andere factoren een rol spelen bij de keuze van doeluitingen op woord- en zinsniveau, kunt u deze hier noemen. Geef hierbij aan hoe belangrijk u deze factor(en) vindt (1 = Niet belangrijk, 10 = Heel belangrijk).

De volgende vragen (6 t/m 11) gaan over de laatste cliënt die u een SMTA-behandeling heeft gegeven (lopend of afgerond) en de nieuwste uiting op WOORD- of ZINSniveau die u met deze cliënt heeft geoefend.

6

Welke neurologische spraaktaalstoornis(sen) heeft deze cliënt? (meerdere antwoorden mogelijk)

7

Hoe lang heeft deze cliënt al afasie/spraakapraxie?

8

Hoeveel SMTA-behandelingen heeft deze cliënt gehad?

9

Hoe luidt de nieuwste uiting op WOORD- of ZINSniveau die u met deze cliënt geoefend heeft? (optioneel)

10

Hoe belangrijk waren de onderstaande factoren bij de keuze voor de inhoud en vorm van déze uiting? (1 = niet belangrijk, 10 = heel belangrijk)

11

Als er behalve bovengenoemde factoren nog andere factoren een rol speelden bij de keuze voor déze doeluiting voor déze cliënt, kunt u deze hier noemen. Geef hierbij aan hoe belangrijk deze factor(en) was/waren (1 = Niet belangrijk, 10 = Heel belangrijk).

12

Hier kunt u aanvullende informatie geven over uw opvattingen over de selectie van doeluitingen bij SMTA en/of uw antwoorden zo nodig nader toelichten:

13

Als vervolg op deze enquête zou ik graag een aantal logopedisten interviewen over hun overwegingen bij de keuze voor doeluitingen bij SMTA. Dit interview zal maximaal een uur duren en vindt plaats op een locatie naar keuze van de geïnterviewde. Als ik u hiervoor mag benaderen, kunt u hier uw naam, telefoonnummer en mailadres achterlaten. N.B. De enquête is dan niet meer anoniem. Mocht u dat bezwaarlijk vinden, dan kunt u uw contactgegevens ook mailen naar j.m.popma@st.hanze.nl

14

Als u mijn onderzoeksverslag in juli toegestuurd wilt krijgen, kunt u uw mailadres hier achterlaten of opsturen naar j.m.popma@st.hanze.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Maak uw enquete gratis ✓ Aangeboden door Survio