Pijnmeting kinderen met (Z)EMVB

Beste allemaal,


Hierbij vinden jullie een enquête over pijnmeting bij kinderen met (Z)EMVB binnen de villa. Met sommigen van jullie heb ik deze vragen al mondeling besproken. Voor jullie is het niet nodig om de enquête in te vullen. Voor degenen die ik niet persoonlijk heb gesproken, zou ik het zeer op prijs stellen als jullie deze vragen willen beantwoorden.


De enquête bestaat uit open vragen en zal minder dan 10 minuten van jullie tijd in beslag nemen. Het doel van deze vragen is om alvast klein inzicht te krijgen in hoe de pijnmeting voor de (Z)EMVB-doelgroep binnen de villa wordt uitgevoerd en hoe dit verbeterd kan worden, zodat er uiteindelijk volgens gelijkgestemde richtlijnen gewerkt kan worden en pijn eerder kan worden opgemerkt.


In principe is de vragenlijst anoniem. Op de laatste pagina is er een mogelijkheid tot het invullen van een naam, zodat ik bij bijzonderheden jullie kan contacteren. Dit is uiteraard niet verplicht. Mocht je zelf vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via: nsw.vandespijker@student.avans.nl.


Super bedankt voor jullie tijd en medewerking.


Nina van de Spijker

Enquête starten