Onderzoek betaalbaarheid van sportbeoefening in gemeente De Fryske Marren

Beste meneer of mevrouw,    

   

Sportbedrijf de Fryske Marren wilt graag inzicht krijgen in hoeverre de sport betaalbaar is in de gemeente voor alle inwoners. In de periode van september 2021 tot en met januari 2022 loop ik, Joshua Damhuis, stage bij Sportbedrijf de Fryske Marren, waar ik dit onderzoek als hoofdopdracht uitvoer. Dit onderzoek zal onder andere bestaan uit deze enquête. Mocht u mij willen helpen door deze enquête in te willen vullen, dan maakt u automatisch kans op een jaar lang GRATIS zwemmen bij Swimfun!! Vijf keer zullen wij deze prijs verloten aan degene die deze enquête hebben ingevuld.


Bent u woonachtig in de Fryske Marren, dan wil ik u vragen om deze enquête in te vullen. Met alle respons wat ik krijg doormiddel van de enquête kan ik achterhalen hoe de inwoners van de Fryske Marren kijken naar de prijs van het sportaanbod in de gemeente.


Aan de hand van deze uitkomsten kunnen er dan wellicht waar nodig interventies gepleegd worden wat betreft de prijs van het sportaanbod in de gemeente. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.


De door u verstrekte gegevens zullen in vertrouwen ontvangen genomen worden en zullen alleen gebruikt worden voor het doen van het onderzoek.


Als u meer informatie wilt en/of vragen heeft, dan kunt u contact met mij opnemen via het volgende emailadres: jdamhuis@sportbedrijfdfm.nl


Met vriendelijke groet,

Joshua Damhuis, stagiair Sportbedrijf De Fryske Marren.

 Enquête starten