Powered by

To Kot or Not? De Nationale Studentenkot-enquête

Beste Student,

Van harte welkom bij de Nationale Studentenkot-enquête die de Belgische markt van studentenhuisvesting mee in kaart wil brengen. Zit je op kot of net niet? Het interesseert ons allebei, want met deze vragenlijst wordt een inzicht verworven in de woonwensen van de studenten hoger onderwijs in België. In minder dan 10 minuten ben je erdoor, en geslaagd ben je sowieso :-) !

Om het aanbod van studentenkamers beter af te stemmen op de noden van de studenten, is jouw mening van groot belang. Bovendien maak je kans op een prijs van maar liefst 300 euro, te spenderen naar eigen keuze!*

Indien in de enquête melding wordt gemaakt van “op kot gaan”, wordt daarmee elke vorm van “uit huis wonen in het kader van je studies” bedoeld (ongeacht of je in het kader van je opleiding op een studentenkamer, studio, appartement, woning, etc. woont), tenzij expliciet anders aangegeven.

Vragen? Stuur dan een e-mail naar student@diggitstudentlife.eu of student@stadim.be en we helpen je graag verder.

Wij danken je alvast voor je medewerking!

Het Staggit-Team

Deze enquête wordt uitgevoerd door Stadim en Diggit StudentLife. Het rapport met de bevindingen van deze enquête zal achteraf publiek bekend worden gemaakt.

*De prijs wordt uitgereikt aan de student die de schiftingsvraag (het meest) correct beantwoordt. Bij gelijke stand wint de jongste.

Indien je voormelde prijs wint en in ontvangst wenst te nemen, ga je ermee akkoord dat de winnaar wordt bekendgemaakt op onze social media. 

Prijs vrij te spenderen mits factuur kan worden opgemaakt op naam van de organisatie van deze enquête. Slechts 1 deelname per student.

Start enquête
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023