Part of the Plan

Word jij "Part of the Plan"? 


Allereerst wat super dat je interesse hebt om onderdeel te worden van "Part of the Plan". Vanuit Plan tot Planning verzamelen we marketing experts om ons heen om marketing bij bedrijven écht te laten gebeuren! In vier stappen: quickscan, marketingplan, marketingplanning en actie maken we marketing voor bedrijven makkelijk. 


Voor de vierde stap "Actie" kunnen we jouw hulp gebruiken. Wij werken graag met masters in marketing, experts in hun vakgebied die daarnaast gaan voor resultaat, zich houden aan afspraken en een netwerk om zich heen willen verzamelen. Na het maken van het marketingplan en de marketingplanning bekijken we wie het beste de uitvoering van de acties kan doen. Dit kan komen te liggen bij bestaande relaties van de klant maar kan ook door ons worden ingevuld. Wij zijn daarom op zoek naar minimaal 2 experts per discipline in hun vakgebied. 


Om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat je doet willen we je vragen deze vragenlijst in te vullen. De vragen zijn niet verplicht maar hoe meer we over je weten hoe beter we weten waarvoor we jou kunnen inzetten. Hopelijk brengt "Part of the Plan" jouw energie en nieuwe opdrachten. 


Bedankt! 


Heb je vragen dan kunnen we uiteraard altijd even (video)bellen of mailen:

06-38 38 46 36 of daisy@plantotplanning.nl 

www.plantotplanning.nl

Enquête starten