LET OP:Dit is een enquête voorbeeld, ingediende antwoorden worden NIET bewaard. Wilt u de enquête invullen, klik hier.

Help mee aan een sterke kennispraktijk gericht op verbetering van artistieke prestaties van podiumkunstenaars

Enquête beëindigd.

Beste podiumkunsten collega’s,

Deze korte enquête is voor professionals die opgeleid zijn in de podiumkunsten.

Sinds 2014 werkt een groeiend aantal partners op het gebied van het podiumkunsten werkveld, onderwijs, wetenschap en gezondheid samen in de Stichting National Centre Performing Arts (www.NCPA.eu) aan het verbinden van kennis ter verbetering van artistieke prestaties van podiumkunstenaars in dans, muziek, circus en theater. Om inzicht te krijgen hoe podiumkunstenaars (nog beter) ondersteund kunnen worden en het centrum verder uit en op te bouwen, vragen we om uw hulp. Alleen samen lukt het om de kwaliteit en afstemming van bestaande en nieuwe diensten en kennis-producten op het gebied van educatie, onderzoek en kennisontsluiting te vergroten.

Op dit moment bestaat het samenwerkende partnernetwerk uit ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Codarts lectoraat Performing Arts Medicine, de Vereniging Dansonderzoek, het Sport Medisch Centrum Papendal, de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, het Rijnstate Ziekenhuis, Nederlandse Vereniging voor Dans- en Muziekgeneeskunde en het ArtEZ Conservatorium Gezond Musiceren. Dit heeft de afgelopen jaren al geleid tot diverse door ons geïnitieerde conferenties en symposia, publicaties, participatie in onderzoekstrajecten en bijdrages aan specifieke kennisontwikkeling activiteiten van onze partners t.b.v. de podiumkunstenaar. NCPA voert gesprekken met andere belanghebbende en relevante partijen om dit partnernetwerk uit te breiden. Hiervoor hebben we ook inzicht nodig om jullie professionals beter te ondersteunen.

Deze korte enquête vraagt 5 tot 10 minuten van uw tijd. Helpt u mee?

Deelname belonen we met een gratis jaar supporter zijn van het NCPA ter waarde van 75 euro. Als u hier interesse in heeft, kunt u bij de laatste vraag uw gegevens doorgeven. Er wordt dan binnen drie weken contact met u opgenomen. Lees meer op de website over supporter zijn: https://ncpa.eu/nl/word-supporter/

Deze enquête is onderdeel van een groter veldonderzoek waarin organisaties en (kennis)instellingen geïnterviewd worden. De uitkomsten toetsen we tussentijds met experts en het partnernetwerk. We behandelen de enquête altijd anoniem, ook als u bij de laatste vraag uw gegevens hebt ingevuld waarborgen we dit. Via de NCPA-nieuwsbrief informeren we over de uitkomsten van deze enquête.

Vragen? We staan u graag te woord via: welcome@ncpa.eu Heel veel dank voor uw deelname en tijd!