Szervezeti vezető feedback form

Ahogy a fejlesztőknek, szervezőknek van feedback formjuk és kérünk rendszeres visszajelzést, hogy segítsük a fejlődésüket, most a szervezeti vezetőknek is szeretnénk ilyet. 


Az egyéni válaszokat csak én (Zsuzsa) fogom látni - a többiek csak olyan összesítéseket, amelyek a fejlődésüket szolgálják - és az itteni visszajelzések alapján tervezünk egy közös workshop sorozatot is, amelyen a szervezeti vezetőink működésének egységesítése, a jó gyakorlatok elterjesztése a cél. Ha a válaszokból azt látjuk, hogy valahol nincs meg a harmónia, akkor akár a szervezeti vezetők újraosztása is megtörténhet. Szóval mindenképpen érdemes őszinte válaszokat adnod! A legrosszabb, ami történhet, hogy más - hozzád jobban passzoló 😉 - lesz a szervezeti vezetőd, vagy aki van, az is fejlődik a visszajelzések hatására. 😊 


A mi fogalmaink szerint a szervezeti vezető egyfajta CARE szerep, aki nem a projekt feladatokat irányítja, hanem a “jólétedért” felel. Azért, hogy motivált maradj. Hogy haladj az álmaid és szakmai céljaid felé, miközben a Danubius céljait is segíted. Hogy érezd, hogy fontos vagy. Hogy tanulj, fejlődj, és belenőj abba a szerepbe, amit közösen megcélzunk. Hogy a közösség része légy. 

A kérdőív célja, hogy segítsen a szervezeti vezetődnek következő feladatai mentén fejlődni, fokozatosan egyre jobbá válni:

- Jövőtervezés, szakmai előmenetel, fejlődés követése

- Rendszeres visszajelzés kérése, adása

- Rendszeres beszélgetés 1on1-ok formájában

- Motiváció támogatása – általánosan, projekteken átívelően

- A kolléga érdekérvényesítésének támogatása és képviselete

- Problémák esetén segítségnyújtás


Kérjük legyél teljesen őszinte, csak így tudunk javítani a dolgokon. Ha bármi “szenzitívebb” visszajelzésed lenne, azt a szervezeti vezetőd anonimizáltan fogja megkapni. Ha valamit nagyon nem szeretnél leírni, de jó lenne ha tudnánk róla, kérlek keresd Juditot, vagy Balogh Petit és beszélj velük nyugodtan, őszintén.


Kérdőív elindítása