Munkaadói kérdőív

Tisztelt Ágazati Szereplő/Kitöltő!


A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete és az EDUTUS Egyetem közös GINOP pályázatának középpontjában a munka és magánélet egyensúlyának megteremtését célzó komplex foglalkoztatási programok állnak, ezen belül is az atipikus foglalkoztatás alkalmazásának bővítése a szektorban.


Fel kívánjuk mérni a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás ágazatok munkaerőpiacát, különös figyelemmel az atipikus formában foglalkoztatott munkavállalók helyzetére. A kutatás célja, hogy a szakmai szervezetek célzottan tudják segíteni a vállalkozásokat az atipikus foglalkoztatási formák, illetve a rugalmas munkaszervezési megoldások alkalmazásában, akár szemléletformálás, szakmai tanácsadás vagy konkrét képzések révén.


Kérjük szépen, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével járuljon hozzá a kutatásunk eredményes elvégzéséhez. A felmérés eredményeinek ismeretében módszertani javaslat készíthető az ágazat munkaerőpiaci problémáinak megoldása érdekében.


A válaszadás teljesen anonim, és mindössze maximum 15 percet vesz igénybe. A kapott eredményeket kizárólag a kutatásunkhoz használjuk fel, és csak összesítve fogjuk elemezni.


Segítségét és együttműködését előre is köszönjük szépen!

Kérdőív elindítása