LET OP:Dit is een enquête voorbeeld, ingediende antwoorden worden NIET bewaard. Wilt u de enquête invullen, klik hier.

Invloed van de Duplicaatcode op het kenteken

Enquête beëindigd.

Bedankt voor uw deelname aan onze enquête. Het invullen ervan zal slechts enkele minuten van uw tijd in beslag nemen. Al uw antwoorden in deze enquête zijn persoonlijk en vertrouwelijk.

De enquête is gericht op onderzoek naar zowel de objectieve als subjectieve gevolgen van 'het 1-tje' op de kentekenplaat. Is er sprake van invloed op koop- en verkoopgedrag én op de waarde van voertuigen in eigendom van zowel retailers als consumenten?

Wij benoemen 'voertuigsegmenten'. Dat lichten we graag vooraf even toe:

A-B-C segment: instap en midi klasse (van Suzuki Alto - VW Golf) D segment: middenklasse (Mercedes C-klasse - Audi A4) E-F-G segment: hogere middenklasse - groot - sportief (BMW 7 serie - Range Rover) H segment: supercars - exclusief (Ferrari - Aston Martin - Mercedes-Benz SLR)

Om de resultaten écht bruikbaar te maken vragen wij u in de laatste vraag naar uw persoonsgegevens.

1 Een duplicaatcode op het NL kenteken uit zich op de kentekenplaat middels het kleine extra cijfer op de plaat. Dit volgt uit de Regeling kentekens en kentekenplaten. De markt ziet deze code op de plaat als een negatief aspect op de waarde en aantrekkelijkheid van de auto.

2 Op welke manier voelt u zich betrokken bij dit onderwerp? (meerdere antwoorden mogelijk)
Vereist antwoord

3 3 Uitgaande van het bestaan van een NEGATIEF aspect van de duplicaatcode (meer antwoorden mogelijk);
Vereist antwoord

4 Indien u als gebruiker van een gebruikte auto van max 5 jaar oud uit het A, B of C segment (mini - midi klasse) overweegt en deze heeft een '1-tje' op de kentekenplaat (vul evt. aan met waarde idee).
Vereist antwoord

5 Indien u als gebruiker van een gebruikte auto van max 5 jaar oud uit het D segment (middenklasse) overweegt en deze heeft een '1-tje' op de kentekenplaat (vul evt. aan met waarde idee).
Vereist antwoord

6 Indien u als gebruiker van een gebruikte auto van max 10 jaar oud uit het E-F-G segment (hoge middenklasse, groot, sportief)overweegt en deze heeft een '1-tje' op de kentekenplaat (vul evt. aan met waarde idee).
Vereist antwoord

7 Indien u als gebruiker van een gebruikte auto van max 10 jaar oud uit het H-I segment (supercars & luxueus) overweegt en deze heeft een '1-tje' op de kentekenplaat (vul evt. aan met waarde idee).
Vereist antwoord

8 Indien u de duplicaatcode beschouwt als een negatief aspect, waar is dat dan op gebaseerd? (meer antwoorden mogelijk)
Vereist antwoord

9 Indien u als wederverkoper van een consument of handelaar een voertuig inkoopt welke ACHTERAF een duplicaatcode blijkt te hebben; welk gevolg heeft dat dan voor de transactie?
Vereist antwoord

10 Indien u als wederverkoper (in relatie tot uw antwoorden op vraag 9) bij inkoop geen wetenschap van de duplicaatcode had; neemt het belang van die wetenschap toe naarmate de exclusiviteit (voertuigsegment) stijgt?
Vereist antwoord

11 Indien u als gebruiker een voertuig aankoopt welke ACHTERAF een duplicaatcode blijkt te hebben; welk gevolg heeft dat dan voor de transactie?
Vereist antwoord

12 Indien u als gebruiker (in relatie tot uw antwoorden op vraag 11) bij aankoop geen wetenschap van de duplicaatcode had; neemt het belang van die wetenschap toe naarmate de exclusiviteit (voertuigsegment) stijgt?
Vereist antwoord

13 Wat is uw naam en adres gegevens?
Vereist antwoord

14 Wat is uw e-mailadres?

250 tekens resterend

15 Wat rijdt en/of verkoopt u (voertuigsegment)?
Vereist antwoord

A-B-C
D
E-F-G
H-J
n.v.t.
Welk voertuigsegment RIJDT u (overwegend)?
Welk voertuig segment VERKOOPT u (overwegend)?