Tennisvereniging Zuid-Berghuizen Enquête  2022

Beste TZB’er,


Jouw ideeën en suggesties zijn heel belangrijk voor verbeteringen binnen onze vereniging. Maar we kunnen er pas wat mee doen als we die ook weten. Daarom krijg je deze enquête. We willen graag weten hoe tevreden of ontevreden je bent over; de accommodatie, de communicatie, de activiteiten, de trainingen en de sfeer. Het kost je maar 10 tot 15 minuten om de vragenlijst in te vullen. Onderaan deze pagina kun je de enquête starten.


Lukt het je niet om de vragen digitaal te beantwoorden?

Print dan de vragenlijst en gooi dan het volledig ingevulde formulier in de brievenbus bij TZB (groene brievenbus aan de voorkant van ons clubgebouw met nummer 35 erop). De vragenlijst staat ook op onze website www.tvzuidberghuizen.nl.


Je kunt tot en met 15 december de vragenlijst invullen. Maar als je voor 30 november de vragenlijst helemaal ingevuld inlevert (digitaal of in de brievenbus), maak je kans op één van de vijf blikken tennisballen die we verloten. Als je aan de verloting wilt meedoen, vul dan aan het eind van de vragenlijst je naam, mailadres en telefoonnummer in. Deze gegevens behandelen wij uiteraard vertrouwelijk.


De uitkomsten van de enquête worden in de Algemene Ledenvergadering, die gehouden wordt op maandagavond 6 februari, toegelicht. En komen ook op onze website en in onze nieuwsbrief te staan.

Jullie antwoorden, ideeën en suggesties gebruiken we natuurlijk om het nog mooier en beter te maken bij TZB.


Heb je nog vragen over deze enquête?

Stuur dan een mail sturen naar activiteiten@tvzuidberghuizen.nl of bel met ons bestuurslid Henk Teussink via 06-30143509.


Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!


Hartelijke groet,

Het bestuur

Enquête starten