Afstudeeronderzoek Spottery

Beste deelnemer,

Ik wil u graag uitnodigen om deel te nemen aan een enquête voor mijn scriptie, die ik uitvoer bij Makelaardij Van der Houwen. Dit onderzoek is een essentieel onderdeel van mijn opleiding en richt zich op het verbeteren van de uitdagingen en kansen binnen de huidige woningmarkt. Specifiek onderzoek ik de toepassing en effectiviteit van Spottery, een innovatief platform dat het proces van het vinden en vergelijken van woningen aanzienlijk vereenvoudigt.

Spottery is een platform dat u ondersteunt bij het vinden van woningen die momenteel niet in de markt staan. Het presenteert woningen die overeenkomen met uw criteria, zoals locatie, prijs en grootte. Door geavanceerde technologieën te gebruiken, helpt Spottery bij het vinden van uw ideale (droom)huis. Bovendien benadert Spottery huiseigenaren van de woningen waar u interesse in hebt, wat bijdraagt aan een efficiënt en gepersonaliseerd zoekproces. Ons doel is om het zoeken naar een woning te vereenvoudigen en te versnellen, terwijl we de professionaliteit hooghouden.

Om waardevolle inzichten te verzamelen, zou ik u willen vragen om deel te nemen aan een korte enquête. Uw antwoorden zullen ons helpen om de werking van Spottery te evalueren en te verbeteren. Ik wil benadrukken dat alle informatie die u in het kader van deze enquête verstrekt, volledig anoniem wordt verwerkt en uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden wordt gebruikt. Uw privacy is gegarandeerd.

Uw deelname wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan het succes van mijn scriptie en de verbetering van onze diensten.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Corneel de Jong

Enquête starten