Smartwalk Education

Wij, het toegewijde team van CONNEX, in samenwerking met onze klant, Dutch Tourism, zijn in voorbereiding voor een event gericht op de uitbreiding van SmartWalk, specifiek voor educatieve doeleinden. 


Met deze enquete willen wij onderzoeken of ons beoogde publiek interesse heeft in deelname aan het evenement en om erachter te komen wat hun wensen en behoeften zijn tijdens het event om een zo’n waardevol mogelijke ervaring te creëren.


Of u nu goed bekend bent met SmartWalk of er voor het eerst over hoort, uw deelname aan deze enquete is van onschatbare waarde om ons evenement te verbeteren en af te stemmen op uw behoeften.


Voor degenen die niet bekend zijn met SmartWalk, hier is een beknopt overzicht: SmartWalk is een self-guided wandeltour die aan de consument wordt aangeboden via WhatsApp. Het initiatief is bedacht door het bedrijf Dutch Tourism tijdens de COVID-19 pandemie, toen de toeristische markt niet op de gebruikelijke manier actief kon zijn, zoals reizen naar het buitenland en reizen in grote groepen. De tour werd voor het eerst gelanceerd in Nederland in 2021 en richt zich op reisbestemmingen in heel Europa, tot nu toe met tours in Amsterdam, Zaanse Schans, Delft, Egmond aan Zee, Giethoorn, Rome en Londen. Vanaf september 2023 heeft SmartWalk een tour in Parijs gelanceerd en wordt er gewerkt aan andere grote toeristische bestemmingen in Europa, zoals Berlijn.


We waarderen uw tijd en deelname aan deze enquete enorm, omdat dit ons zal helpen bij het creëren van een evenement die voldoet aan uw verwachtingen en een waardevolle educatieve ervaring zal bieden.


Dank u voor uw deelname!


Met vriendelijke groet,


Het team van CONNEX 


PS. Als je na deze enquete geïntereseerd ben om zelf de SmartWalk te ervaren, volg dan deze link: https://smartwalk.nl/  


Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023