.

UGC creators

Beste UGC-creators, 

Allereerst bedankt voor het invullen van deze enquete! Hij duurt ongeveer 5-10 minuten en helpt mij enorm bij het afstuderen :). 

Mijn naam is Amy van Stein, 22 jaar en vierdejaars studente Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor mijn scriptie onderzoek ik de levensvatbaarheid van een UGC-agency startup.

Het onderwerp van deze enquete gaat over de afweging die je zou maken om aan te sluiten bij een startende UGC agency.

Nogmaals bedankt voor het invullen!

Beveiligd
Enquetevragen
1

Wat is je leeftijd?

Kies één antwoord
2

Hoe lang ben je al actief als UGC-creator?

Kies één antwoord
3

Wat zouden de belangrijkste redenen voor jou zijn om je aan te sluiten bij een UGC-agency? (Meerdere antwoorden mogelijk)

Kies één of meer antwoorden
4

Hoe belangrijk zou professionele ondersteuning zijn bij je beslissing om je aan te sluiten bij een agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
5

Hoe belangrijk is toegang tot grotere campagnes bij je beslissing om je aan te sluiten bij een agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
6

Hoe belangrijk zijn netwerkmogelijkheden bij je beslissing om je aan te sluiten bij een agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
7

Hoe belangrijk zijn betere contractonderhandelingen bij je beslissing om je aan te sluiten bij een agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
8

Hoe belangrijk zijn stabiliteit en zekerheid bij je beslissing om je aan te sluiten bij een agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
9

Wat zijn de belangrijkste overwegingen voor jou bij het selecteren van een specifieke agency? (Meerdere antwoorden mogelijk)

Kies één of meer antwoorden
10

Hoe belangrijk is de reputatie van de agency bij je keuze voor een specifieke agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
11

Hoe belangrijk is portfolio's van bestaande creators bij je keuze voor een specifieke agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
12

Hoe belangrijk zijn voorwaarden van het contract bij je keuze voor een specifieke agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
13

Hoe belangrijk zijn eerlijkheid en transparantie bij je keuze voor een specifieke agency? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
14

Welke unieke waarde proposities bieden agencies volgens jou aan UGC-creators? (Meerdere antwoorden mogelijk)

Kies één of meer antwoorden
15

Op welke contentkanalen ben je voornamelijk actief als UGC creator? (Meerdere antwoorden mogelijk)

Kies één of meer antwoorden
16

Hoe belangrijk is de ondersteuning van een agency bij het beheren van je content op de verschillende kanalen? (Schaal van 1-5, waarbij 1 = helemaal niet belangrijk en 5 = zeer belangrijk)

Gebruik alleen cijfers
17

Wat zou volgens jou een agency aantrekkelijker maken om mee samen te werken?

18

Zou jij je aansluiten bij een start-up?