Kórházi futócsapat jelentkezési lap

Tisztelt Kórházi Dolgozók! Kedves Munkatársaink!

 

A Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórházban több évtizedes hagyománya van a munkahelyi sportcsapatoknak és 15 éve a munkahelyi egészségfejlesztésnek is. Jelenleg egy folyamatosan működő kórházi sportcsapatunk van, a Focicsapat, amely mellett szeretnénk megalakítani a kórházi Futócsapatot is.

Az elmúlt években számos alkalommal állt össze kisebb kórházi futócsapat különböző versenyekre, mint a Farsangi félmaraton, eXtremeMan, Deseda Duatlon, stb., vagy indultak egyéniben Kórházunk munkatársai és nagy büszkeség, hogy igen szép sikereket értek el. A spontán szerveződő kis csapatokat szeretnénk 2024-től egy folyamatosan működő, összetartó kis futóközösséggé, a Kórházunkat képviselő Futócsapattá alakítani. Örömmel tájékoztatjuk Kórházunk valamennyi dolgozóját, hogy Dr. Inczeffy István Főigazgató Úr engedélyével, 2024. januárjától megalakul a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Futócsapata! A Futócsapat szervezői, koordinátori feladatát Dr. Alföldi Viktória neurológus szakorvos doktornő vállalta el, akinek ezúton is köszönjük a munkáját! A rendezvényeken való részvétel intézményünk színeiben, a Kaposi Mór Megyei Kórházért Alapítvány támogatásával valósulnak meg.

 

Tervezett versenyek, amelyekre nevezni szeretnénk:


Kométa Futófarsang (2024. február)

MérőMaraton (2024. március)

Bolondok aranya 2024. április 6. szombat (Petörke)

XVIII. Ultrabalaton (2024. május 2-5.)

Nyárköszöntő futóverseny a Zselici Csillagparkban (2024. június)

Deseda Ultramaraton (2024. július)

B64 Deseda Jótékonysági Futógála (2024. szeptember)

PTE Rókaűzők 12 fős váltó (Kaposvár-Pécs) Összesen 85,5 km (2024. október)


Szeretettel várjuk a kórházi Futócsapatba, valamennyi futni szerető kórházi dolgozót, munkahelytől, beosztástól függetlenül! A Futócsapatba jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges. Az adatokat a kapcsolattartás érdekében kérjük és tároljuk a Prevenciós és Egészségfejlesztési Irodában, személyes adatokat nem továbbítunk harmadik félnek. Az adatok megadásával hozzájárul, hogy a megadott elérhetőségein értesítsük az aktuális futóversenyekről. A hozzájárulás bármikor visszamondható a prefi@kmmk.hu email címen. Az egyes futóversenyekre a jelentkezés minden alkalommal külön-külön történik majd. Az aktuális futóversenyekről a Futócsapatba jelentkezőket külön értesítjük majd az általuk megadott elérhetőségeken, ezért fontos, hogy olyan email címet és elérhetőséget adjon meg, amelyen valóban elérhető.


Köszönettel:

Prevenciós és Egészségfejlesztési Iroda

Kérdőív elindítása