Országos Diabétesz Program müködése Hargita megyében

A diabétesz jelen korunk egyik vezető népbetegsége, amelynek folyamatos követése és állapot-, illetve protokoll szerinti kezelése életbevágóan fontos.


Romániában az Országos Diabétesz Programot az Egészségbiztosítási Pénztár finanszírozza és célja, hogy minden diagnosztizált és nyilvántartott cukorbeteg időben megkapja az állapotának megfelelő kezelést és monitorizáló eszközöket.


Jelen kérdőív célja az, hogy felmérhessük, hogy hogyan működik Hargita megyében ez a fontos egészségügyi program a betegek szemszögéből, van-e olyan probléma amelyekbe ezek a betegek ütköznek és amelynek megoldása fontos lenne ahhoz, hogy a betegek a lehető legzökkenőmentesebben hozzáférjenek a kezelésükhöz.


Amennyiben Ön is nyilvántartott cukorbeteg és részesül az Országos Diabétesz Program által biztosított kezelésben, kérjük töltse ki az alábbi rövid kérdőívet, hogy meggyőződhessünk, hogy Hargita megyében megfelelően működik a program, illetve segíthessünk az akadályok, problémák megoldásában, ha szükség lenne erre.

Kérdőív elindítása