De wensen en behoeftes van de Nederlandse seniorenmarkt tijdens hun vakantie.

Beste vakantieganger,  

Bent u tussen de 50- en 75 jaar en wekt verre reisbestemmingen uw interesses op? Dan bent u uitgenodigd om deel te nemen aan het onderzoek ‘De wensen en behoeftes van de Nederlandse seniorenmarkt tijdens hun vakantie’. De vragenlijst bestaat uit 7 vragen. Het invullen neemt ongeveer 5 minuten in beslag. 

Achtergrond 

Als afstudeerstudente, aan Breda University of Applied Sciences, moet ik voor mijn afstudeeropdracht onderzoek doen in het vakgebied toerisme en recreatie. Op basis van het onderzoek, zullen aanbevelingen gegeven worden. Het is mijn jarenlange droom om mijn eigen Bed and breakfast op Curaçao te starten. Hierdoor benuttig ik deze kans om hiervoor onderzoek te doen. Hierbij richt ik mij op de doelgroep van 50-plussers die vanuit Nederland naar Curaçao willen voor een ontzorgde en rustgevende vakantie.  

Doel 

Het doel van het onderzoek is om inzage te krijgen van de wensen en behoeftes van de Nederlandse seniorenmarkt die op vakantie naar Curaçao willen. Gebaseerd hierop kan er aanbevelingen gedaan worden en uiteindelijk kunnen de producten en diensten gecreëerd worden. 

Betrouwbaarheid 

Deze enquête is anoniem en betrouwbaar. Uw naam en adres zal niet gevraagd worden. De data zullen alleen gebruikt worden voor deze onderzoek en zal niet met andere personen, buiten de leraren van BUAS, gedeeld worden. 

Bij vragen kunt u contact met mij opnemen via mijn e-mail 150817@buas.nl  

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête. 

Met vriendelijke groeten,  

Diobiènny Hansen. 

P.S.: Deze enquête bevat credits waarmee u gratis enquêtereacties kunt krijgen op SurveySwap.io

Enquête starten