.

Enquete Bonnetje - Vlaanderen

Bedankt voor het deelnemen aan mijn enquête over Bonnetje! Mijn naam is Tom Boersma en dit onderzoek maakt deel uit van mijn scriptieonderzoek aan de Hogeschool Utrecht. In mijn onderzoek richt ik mij op uw mening en verwachtingen ten aanzien van Bonnetje, een bedrijf waarbij je gemakkelijk via hun app bezwaar kan maken op jouw verkeersboete! Naar aanleiding van dit onderzoek zal er een advies geschreven worden voor het betreden van de Belgische markt. 

De enquête duurt ongeveer 3 minuten!

Beveiligd
Enquete Bonnetje - Vlaanderen
1

Wat is uw leeftijd?

2

Wat is uw geslacht?

3

In welke provincie bent u woonachtig?

4

Hoe zou u uw situatie van huishouden omschrijven?

5

In welke fase van uw loopbaan bevindt u zich momenteel?

Kies één of meer antwoorden
6

Welk van de volgende opties is van toepassing voor u?

Kies één of meer antwoorden
7

Hoe vaak gebruikt u een auto?

8

Hoe vaak rijdt u een boete?

Enquete Bonnetje - Vlaanderen

In Nederland is gebleken dat 24% van de verkeersboetes onterecht wordt uitgeschreven. Dit heeft geleid tot de oprichting van Bonnetje, een dienst die gebruikers helpt bij het eenvoudig digitaal indienen van bezwaren tegen verkeersboetes via een gebruiksvriendelijke app. Het proces van bezwaar maken wordt met Bonnetje toegankelijk en efficiënt gemaakt voor iedereen. Gebruikers hoeven alleen een foto van hun boete te uploaden, waarna Bonnetje de rest van het proces oppakt en afhandelt.


Bonnetje heeft de ambitie om uit te breiden naar de Belgische markt. Deze dienst is kosteloos voor particulieren omdat automobilisten in Vlaanderen vrijwel altijd verzekerd zijn voor rechtsbijstand. De boetes worden behandeld door gespecialiseerde juristen, wat de kans op een succesvol bezwaar aanzienlijk vergroot in vergelijking met zelf bezwaar indienen. 


Bonnetje zorgt ervoor dat het indienen van bezwaren geen tijdrovende en ingewikkelde taak is, maar een moeiteloos proces dat gebruikers helpt hun rechten te verdedigen zonder extra kosten.

9

Heeft u eerder gehoord van Bonnetje?

10

Zou u geïnteresseerd zijn in het gebruiken van Bonnetje?

11

Wat zou voor u het belangrijkst zijn als u gebruikt maakt van de dienst van Bonnetje?

12

Heeft u er bezwaar tegen dat Bonnetje gebruikt maakt van een mobiele app?

13

Wat is uw mening ten aanzien van de dienst van Bonnetje?

14

Heeft u enige bedenkingen tegen de dienst van Bonnetje en welke zijn dit?

15

Wilt u nog iets kwijt?

16

Noteer hier uw e-mailadres om kans te maken op 50 euro!

Er zal contact worden opgenomen met één van de e-mailadressen, zodat het bedrag per bankoverschrijving kan worden overgemaakt. Wordt er niet gereageerd, dan zal ik een ander e-mailadres selecteren!

Dank voor de moeite om deze enquete in te vullen!