.

Klantonderzoek Page Personnel

Geachte Heer / Mevrouw, neem alstublieft een paar minuten tijd om de volgende enquête in te vullen.

Beveiligd
Klantonderzoek Page Personnel
1

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'niet belangrijk' en 10 staat voor 'zeer belangrijk', hoeveel waarde hecht u eraan dat vacatures snel worden ingevuld bij het aangaan van een samenwerking met een recruitmentorganisatie?

Gebruik alleen cijfers
2

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'zeer ontevreden' en 10 staat voor 'zeer tevreden', hoe tevreden bent u momenteel over de snelheid waarmee vacatures worden ingevuld door Page Personnel?

Gebruik alleen cijfers
3

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'niet belangrijk' en 10 staat voor 'zeer belangrijk', hoe belangrijk vindt u het om toegang te hebben tot een brede pool aan talent bij het aangaan van een samenwerking met een recruitmentorganisatie?

Gebruik alleen cijfers
4

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'zeer ontevreden' en 10 staat voor 'zeer tevreden', hoe tevreden bent u momenteel met de brede pool aan talent die u van Page Personnel verkrijgt?

Gebruik alleen cijfers
5

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'zeer onbelangrijk' en 10 staat voor 'zeer belangrijk', hoe belangrijk vindt u open en transparante communicatie bij het aangaan van een samenwerking met een recruitmentorganisatie?

Gebruik alleen cijfers
6

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'zeer ontevreden' en 10 staat voor 'zeer tevreden', hoe tevreden bent u momenteel wat betreft de open en transparante communicatie vanuit Page Personnel?

Gebruik alleen cijfers
7

Op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 staat voor 'helemaal geen pijnpunt en 10 staat voor 'zeer ernstig pijnpunt', hoe zou u de mate van moeite beoordelen die u ervaart bij het vinden van geschikt personeel?

Gebruik alleen cijfers
8

Hoe belangrijk vindt u de kwaliteit van de kandidaten bij het aangaan van een samenwerking met een recruitmentorganisatie? Geef een cijfer van 1 tot 10.

Gebruik alleen cijfers
9

Hoe tevreden bent u momenteel over de kwaliteit van de kandidaten die u van Page Personnel ontvangt? Geef een cijfer van 1 tot 10.

Gebruik alleen cijfers
10

Hecht u veel belang aan betrokkenheid bij het selectieproces bij het aangaan van een samenwerking met een recruitmentorganisatie? Geef een cijfer van 1 tot 10.

Gebruik alleen cijfers
11

Hoe tevreden bent u momenteel over de betrokkenheid bij het selectieproces vanuit Page Personnel? Geef een cijfer van 1 tot 10.

Gebruik alleen cijfers