.

Feedback Baarmoederhalskanker voorlichting

Geachte Heer / Mevrouw, neem alstublieft een paar minuten tijd om de volgende enquête in te vullen.

Beveiligd

Beste Community Health Worker (CHW),


Hartelijk dank voor je toewijding aan het verstrekken van voorlichting over baarmoederhalskanker aan vrouwen met beperkte gezondheidsvaardigheden. Jouw rol als CHW is van onschatbare waarde, en we waarderen de inspanningen die je doet om de gezondheid en het welzijn van anderen te bevorderen.

Dit feedbackformulier is ontworpen om jouw perspectief te verzamelen over de voorlichtingssessies die je hebt uitgevoerd. Jouw eerlijke feedback is van belang om de kwaliteit van de voorlichting te verbeteren en zo nog meer aan te laten sluiten op de behoefte van de gemeenschap. 

We vragen je vriendelijk om de onderstaande vragen zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk te beantwoorden. Het invullen van deze vragenlijst zal 5 à 10 minuten in beslag nemen.

Dit formulier is anoniem, en je antwoorden zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Jouw medewerking wordt zeer op prijs gesteld.

Dank je wel voor je betrokkenheid en toewijding aan het bevorderen van gezondheid en welzijn in onze gemeenschap.

Met vriendelijke groet,


Celena, Erwin, Lisa en Marisa

Studenten aan De Haagse Hogeschool

1

Op een schaal van 1 tot 10, hoe tevreden ben je over de kwaliteit van de voorlichting die je hebt gegeven over baarmoederhalskanker?

Algemene tevredenheid, waarbij 1 niet tevreden, 10 helemaal tevreden
2

Vond je de verstrekte informatie relevant en bruikbaar voor vrouwen in de gemeenschap?

Inhoudelijke relevantie
3

Hoe goed was je in staat om de complexe informatie over baarmoederhalskanker in begrijpelijke taal over te brengen, door middel van het voorlichtingsmateriaal aan vrouwen met beperkte gezondheidsvaardigheden?

Geef dit aan op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 erg moeilijk is en 10 heel makkelijk.
4

Heb je tijdens het voorlichten gebruik gemaakt van de video?

Kies één antwoord
5

Heb je interactieve leermethoden toegepast, zoals rollenspellen of interactieve vragen, tijdens de voorlichting? Zo ja, hoe hebben deze bijgedragen aan het begrip van de vrouwen?

Hebben deze vragen geholpen om de vrouwen actiever deel te laten nemen aan de voorlichting?
6

In hoeverre benadrukte je het belang van het betrekken van vrouwen bij hun eigen gezondheidszorgbeslissingen tijdens de voorlichting?

Empowerment van vrouwen, keuze over hun eigen lichaam.
7

Hoe goed was je voorbereid op de culturele en taalkundige aspecten van de gemeenschap bij het verstrekken van informatie over baarmoederhalskanker?

En had je nog meer van ons nodig?
8

Heeft de voorlichting samengewerkt met lokale gezondheidsinstanties, en zo ja, op welke manier heeft dit de effectiviteit beïnvloed?

Hiermee wordt bedoelt of er is samengewerkt met een huisarts of GGZ instelling om de voorlichting te geven of om daarna het uitstrijkje uit te voeren?
9

Wat is de algemene feedback die je hebt ontvangen van vrouwen in de gemeenschap over de voorlichting?

10

Zijn er aspecten van de voorlichting die je zou willen verbeteren? Zo ja, welke suggesties heb je voor toekomstige voorlichtingssessies?