.

Interessentundersøkelse for konseptutvikling

Kjære Herr eller Fru, ta deg noen minutter av tiden din til å fylle ut følgende spørreundersøkelsen.

Sikret
Moderjord

... dessverre så finnes ikke dette konseptet enda, men vi ønsker å skape det. For å skape konseptet trenger vi mer forståelse av hva dere er interessert i og hvorfor dere er interessert i dette.


Kanskje er det restaurering av naturen som trakk oppmerksomheten din, eller kanskje det var fellesskapet? Vi har laget noen spørsmål som vi vil sette veldig pris på om du svarer ut! Dersom du er interessert i mer informasjon når prosjektet blir satt til liv, og setter deg på interessert vil dette hjelpe oss når vi tar kontakt med potensielle skog-eiere og finansører av prosjektet. 


1

Hvorfor resonerer du med dette konseptet?

Velg ett eller flere svar
2

Er det noe annet som er viktig for deg?

Når vi utvikler dette konseptet, hva tenker du at er viktig for at det skal appellere til deg?
3

Hvor mye er du villig til å betale for en dags vandring i fellesskap, hvor dere planter et tre hver og det er inkludert lunsj?

Bruk kun sifre
4

Er anledningen viktig årsak for deg?

Ideen har utspring fra at mange planter trær som et rituale fra en overgang til en annen. Det er et symbol for liv. Noen gjør dette ritualet i anledning fødsel, andre i anledning død, eller som en kjærlighetserklæring. Andre igjen, er interresert i dette for lærdommens skyld, eller som bærekraftige gaver (bursdag dåp etc). I hvilke anledninger er du interresert i dette, eller tilsvarende konsept?
5

Hvordan vurderer du interessen din for dette konseptet?

Merk din interesse på en skala fra 1 til 10.
6

Vi ønsker gjerne dine tilbakemeldinger

Har du tilbakemeldinger eller tips, enten på nettsiden, konseptet, spørreundersøkelsen, eller kjenner noen vi bør ta en prat med? Vi setter pris på all hjelp vi kan få.